γυναίκα με φόρεμα και γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
07|02|2021 10:17
SHARE
MICRO-TREND

Το σούπερ sexy φόρεμα που δοκιμάζουν τώρα τα κορίτσια της μόδας δημιουργεί μια νέα τάση


Tα πλεκτά και διακοσμημένα σουτιέν δεν ήταν, όπως φαίνεται, η πιο σέξι τάση της σεζόν.

Εν μέσω ενός στιλιστικού mainstream όπου κυριαρχούν οι άνετες φόρμες, τα φούτερ και οτιδήποτε oversized, η θηλυκότητα βρήκε το δρόμο της στο ντύσιμο σε νέες, ενδιαφέρουσες εκδοχές.

Στο show του οίκου Jacquemus είδαμε φούστες και cropped πουκάμισα με το λεγόμενο midriff flossing, δηλαδή με κορδόνια που αγκαλιάζουν το σώμα και φτάνουν ως το ύψος της κοιλιάς, ενώ master του συγκεκριμένου effect είναι το σχεδιαστής Christopher Esber.

Έτσι, οι φούστες με straps που παραπέμπουν σε εσώρουχο που φαίνεται έγιναν το νέο sexy κομμάτι της σεζόν ενώ η τάση συνεχίζει και τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, όμως, το viral φόρεμα του μικρού brand Marcia άρχισε να κερδίζει την προσοχή όλο και περισσότερων επιδραστικών γυναικών της μόδας και έτσι δημιουργήθηκε ένα νέο micro-trend.

Το keyhole κομμάτια είναι τα κομμάτια που διαθέτουν ανοίγματα σε σχήμα «κλειδαρότρυπας» -εκτός από το φόρεμα, ο brand λάνσαρε και φούστες με το ίδιο πατρόν.

Παράλληλα και άλλα brands πειραματίζονται με το ίδιο σχέδιο σε ζακέτες και τοπ, δίνοντας μια risque εναλλακτική στα comfort ρούχα.

SHARE