σέξι εσώρουχα
Φωτογραφία: Instagram/ Le Petit Trou
SEXINESS OVELOADED

Πες αντίο στα granny pants -Τα εσώρουχα φέτος είναι πιο edgy από ποτέ


Μετά την καραντίνα και αν λάβουμε υπόψη μας και με όλη αυτή την κακή ψυχολογία που «κληρονομήσαμε» κατά κάποιον τρόπο, έχει αλλάξει κατά πολύ ο τρόπος που ντυνόμαστε.

Το πιο πιθανό θέαμα που βλέπεις λίγο πολύ καθημερινά στον καθρέφτη σου είναι εσένα ως άλλη Carrie Bradshaw, με ένα μεγάλο φαρδύ βαμβακερό εσώρουχο, να βουρτσίζεις τα δόντια σου. Ίσως δεν είναι το ίδιο αυτό γνωστό λευκό ανδρικό σλιπ που φόραγε η Carrie, αλλά είναι σίγουρα μια τέτοια άνετη επιλογή εσωρούχου.

Οκ ναι, εμείς οι γυναίκες έχουμε σίγουρα τις δύσκολες μέρες της περιόδου μας, δεν πρόκειται, όμως, για αυτό, αλλά για μια γενικευμένη τάση που υπήρχε να βάζουμε το comfort πάνω από όλα, δεδομένου ότι η απομόνωση άλλαξε για πάντα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, οι εταιρείες εσωρούχων σημειώνουν αύξηση πωλήσεων στα πιο ιδιαίτερα και sexy κομμάτια τους, σε εκείνα τα σχέδια που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα granny pants σας.

Με την επιστροφή σε μια κάποια κανονικότητα, επιστρέψαμε και στο dating και η γενικότερη διάθεση προστάζει το να βγούμε εκεί έξω και να ζήσουμε πιο δυνατά, πιο ερωτικά από ποτέ. Τα εσώρουχα μας είναι η πιο προσωπική πινελιά sexiness και αισθησιασμού που μπορούμε να έχουμε πάνω μας: αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει και η τάση του κοινού να αγοράζει όσο το δυνατόν πιο edgy εσώρουχα.

Πολλές είναι επίσης και οι celebrities που έχουν ασχοληθεί με τον χώρο των lingerie, με την θεά Rihanna και τα Savage X Fenty να είναι ότι πιο θηλυκό μπορείς να βρεις στην αγορά. Η Beyoncé υπήρξε πρωτοπόρος του «κινήματος» των edgy lingerie, όταν τον Δεκέμβριο του 2020 φόρεσε ένα κρυστάλλινο g-string στην φωτογράφιση της για την Vogue.

Έκτοτε, τα εσώρουχα έχουν γίνει μέρος του street style με τα bra tops και τα g-strings να επιστρέφουν δυναμικά και να γίνονται μέρος ολοκληρώνοντας outfits, που έχουν τις ρίζες τους στο 90s styling.

Στην αγορά θα βρείτε πλέον πάρα πολλές επιλογές σε δαντέλες, διαφάνειες και σατέν, που αγκαλιάζουν την θηλυκότητα και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, για να μην απαρνηθείς την απαραίτητη άνεση.

Καιρός, λοιπόν, να εγκαταλείψεις την Bridget Jones που κρύβεις μέσα σου (εάν δεν έχεις δει το «Bridget Jone’s Diary» κάντο άμεσα) και να βρεις το νέο αγαπημένο σου σετ εσωρούχων, που θα αλλάξει την διάθεση σου. Μπουστάκια και κορσέδες μπαίνουν στο every day λεξιλόγιο σου και απογειώνουν το sexiness αυτή την σεζόν.

SHARE