τάσεις στα τζιν
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
DENIM TRENDS

Όλες οι κορυφαίες τάσεις στα τζιν για το 2022


Ήρθε η ώρα να δούμε τις νέες τάσεις του 2022.

Μετά από δύο σχεδόν χρόνια είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε ξανά ζωντανά όλα τα fashion shows των αγαπημένων μας designers, που η αλήθεια είναι πως αποθέωσαν το χρώμα, την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα. Είδαμε πολλά νέα looks, δυνατά comebacks και αναφορές σε περασμένες δεκαετίες, αλλά και απόλυτα σύγχρονα σχέδια, που έφεραν τη μόδα του σήμερα ξανά στο προσκήνιο.

Οι πρώτες νέες τάσεις που πρέπει να εστιάσουμε είναι φυσικά οι τάσεις στα denims. Δεν υπάρχει πιο εύκολο, άνετο, διαχρονικό, fashionable και πέρα για πέρα αγαπημένο κομμάτι από τα jeans και φέτος είχαν την τιμητική τους ακόμη και στα catwalks, αφού αυτό το ταπεινό καραβόπανο έχει γίνει must των ready to wear συλλογών ακόμη και των πιο luxury οίκων.

Ποιες είναι , λοιπόν, οι γραμμές και οι σιλουέτες που θα φορεθούν το 2022; Ποια τα χρώματα και τα διαφορετικά patterns που θα δούμε στις βιτρίνες και τους δρόμους; Ένα είναι το ζητούμενο: να ενημερωθούμε, να εντοπίσουμε την τάση που μας ταιριάζει και ανταποκρίνεται στο στιλ και τον χαρακτήρα μας, και να απολαύσουμε το νέο έτος με άνεση και κομψότητα, always in fashion.

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα denims για το 2022:

Embellished

Courtesy Dolce Gabbana

Wide leg low rise

Courtesy Molly Goddard

Rolled up cuffed denim

Courtesy of Blumarine

Denim dresses and skirts

Courtesy Loewe

Patchwork

Courtesy Coach

Skinny jeans

Courtesy Mother Denim

Two toned flared jeans

Courtesy Zimmerman
SHARE