γυναίκες με παντελόνια και μπότες στην εβδομάδα μόδας
Στιλιστική πρόσκληση /Φωτογραφία: Shutterstock
HOT PANTS

Η ιδιαίτερη τάση που επιστρέφει στα παντελόνια για το 2020 -Απαιτεί προσοχή στο styling


Η μόδα κάνει κύκλους, φέρνοντάς μας συχνά αντιμέτωπους με τάσεις που θεωρούσαμε ότι ανήκαν οριστικά στο παρελθόν.

Η έκπληξη δεν είναι πάντα ευχάριστη.

Όταν είδαμε στα catwalks μεγάλων οίκων (τόσο ώστε δεν μπορούσαμε να το παραβλέψουμε) να επιστρέφουν τα παντελόνια-culottes, προβληματιστήκαμε.

Culottes, μακριές βερμούδες ή cropped παντελόνια -και οι τρεις όροι μας «κάνουν» για να περιγράψουμε το νέο στιλ που έρχεται ξανά, φιλοδοξώντας να εγκατασταθεί στη ντουλάπα μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το φοράμε, αλλά όταν έφυγε από τη μόδα είχαμε ελπίσει κρυφά ότι θα ήταν η τελευταία.

https://www.instagram.com/p/B4-sfdfFRLy/

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα στιλάτο και σοφιστικέ ρούχο, που αν φορεθεί σωστά δίνει πολλούς πόντους στο ντύσιμο. Το να φορεθεί σωστά όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδεικνύεται ιδιαίτερα challenging.

https://www.instagram.com/p/B3AcD77oGmr/

Το μήκος του πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να μην σταματά στο σημείο που η γάμπα ανοίγει- γιατί κάνει τα πόδια να φαίνονται χοντρά, ενώ αν σταματάει ακριβώς πάνω στο γόνατο, τα κόβει στα δύο και τα κονταίνει.

https://www.instagram.com/p/B4H04AjlJof/

Ο πιο safe τρόπος να το φορέσετε αποδεικνύεται και ο πιο στιλάτος: Αγοράστε το σε δερμάτινη υφή και συνδυάστε με ψηλές slouchy μπότες, σε τέτοιο ύψος ώστε να τις ξεπερνά. Έτσι, το πόδι θα φαίνεται πιο χυτό και και «συνεχές» χωρίς να κόβεται στη μέση.

https://www.instagram.com/p/B42TOp3lXKP/

Η τάση έρχεται αγκαζέ με τις καλοκαιρινές βερμούδες που ήδη εμφανίστηκαν το καλοκαίρι του 2019 και φαίνεται ότι θα επεκταθούν τον επόμενο χρόνο.

https://www.instagram.com/p/B1EAlA2Bfmh/

Είτε σας αρέσει είτε όχι, να θυμάστε πάντα τον χρυσό κανόνα της μόδας: Αγοράστε κάτι μόνο επειδή σας αρέσει και σας κολακεύει και όχι επειδή απλώς είναι τάση. Αυτό, εξάλλου, λέγεται και προσωπικό στιλ.

SHARE