Ξανθιά γυναίκα με σακάκι και δερμάτινο παντελόνι
Φωτογραφία: Shutterstock
20|08|2020 17:00
SHARE
SUMMER BLAZER

H πιο ασυνήθιστη τάση στα σακάκια επιστρέφει από τα 90s και οι πιο στιλάτες τη φορούν ήδη


Τα τελευταία χρόνια η μόδα αποθέωσε τα oversized σακάκια σε κάθε εκδοχή τους.

Μακριά από τα εφαρμοστά, κοντά σακάκια των 00s, τα σακάκια απέκτησαν μήκος και φάρδος, οι ώμοι τους τονίστηκαν και έπεφταν ριχτά στο σώμα, δίνοντας μια ανδρόγυνη και τόσο stylish πινελιά στο ντύσιμο.

Όχι, δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή για τα «ανδρικού τύπου» σακάκια να φύγουν από τη μόδα -το σχήμα τους παραλλάσσεται με ζώνες και άλλα αξεσουάρ, ενώ τώρα συνδυάζονται με σέξι bra tops και βερμούδες.

Υπάρχουν όμως κάποια νέα στιλ τα οποία δειλά δειλά κάνουν την εμφάνισή τους, θέτοντας υποψηφιότητα για τη νέα μεγάλη τάση. Τον περασμένο χειμώνα είδαμε για πρώτη φορά τα cropped σακάκια να επανέρχονται, και τώρα μοιάζει να ήρθε η στιγμή για τα κοντομάνικα blazers. 

Είναι ίσως το λιγότερο συνηθισμένο στιλ σακακιού και παραπέμπει στα ταγιέρ των 80s και των 90s -από την επίκαιρη μόδα συγγενεύει με τα camp shirts που είναι απόλυτη τάση φέτος.

Τα highstreet brands έχουν ήδη λανσάρει κοντομάνικα σακάκια σε neutral αποχρώσεις και αν θέλετε να τολμήσετε το νέο trend, αυτό θα γίνει το ιδανικό κομμάτι που θα αγοράσετε για τη μεταβατική περίοδο, μετά το καλοκαίρι.

SHARE