στιλάτες γυναίκες

Micro trend: Τι φορούν πάνω από το παλτό τους οι fashion lovers αντί για κασκόλ

Αντί για κασκόλ, οι πιο στιλάτες γυναίκες της μόδας προτιμούν να κάνουν το ντύσιμο πιο ενδιαφέρον, ρίχνοντας πάνω από το παλτό τους ένα πλεκτό.

Τον χειμώνα που η θερμοκρασία πέφτει και απαιτεί ένα πιο ζεστό ντύσιμο, με άφθονα layers, τα κασκόλ παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο, προσθέτοντας ενδιαφέρον και στιλ, αλλά και μια χουχουλιάρικη νότα. Φέτος, η μόδα τα θέλει πολύ μακριά και με κρόσσια, πολύχρωμα ή πιο μίνιμαλ, με τις πιο κομψές fashion lovers να μην ξεχνούν να τα προσθέσουν στο look τους και να φωτογραφηθούν για το Instagram -από τα πιο viral κασκόλ είναι αυτά των Acne Studios.

Ωστόσο, πέρα από τα κασκόλ ένα αναπάντεχο item έρχεται να πάρει τη θέση τους, δίνοντας ένα twist στο χειμωνιάτικο ντύσιμο.

Ο λόγος για το πλεκτό, το οποίο παρατηρούμε συχνά να ρίχνουν στους ώμους τους, πάνω από το παλτό ή και άλλα πανωφόρια, οι πιστές style aficionados αντί για το κασκόλ τους, κάνοντας σίγουρα το look πιο ενδιαφέρον.

Το micro trend είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο Instagram. Ένα πλεκτό πάνω από το παλτό, στο ίδιο χρώμα ή διαφορετικό, με σχέδια για να κάνει αντίθεση ή μονόχρωμο για ένα πιο ήσυχο αποτέλεσμα, φαίνεται ότι λειτουργεί ως την ιδανική πινελιά, που δίνει ένα extra oomph, αλλά και σαν prop για ένα πετυχημένο post.

Αν θέλετε να δώσετε ένα στιλάτο και σοφιστικέ twist στο ντύσιμό σας, κάνοντας το λίγο πιο preppy και ιδιαίτερο, προσθέστε κι εσείς ένα πλεκτό πάνω από το παλτό σας και αφήστε για λίγο στην άκρη τα αγαπημένα σας κασκόλ.

Δείτε πώς φορούν τα πλεκτά πάνω από τα παλτό τους οι γυναίκες της μόδας: