γυναίκες στην παραλία
Φωτογραφία: Zimmermann
16|07|2023 14:43
SHARE
SUMMER STYLE

Beach looks -Τα στιλάτα cover ups που ντύνουν τα μαγιό του φετινού καλοκαιριού


Μία από τις κυριότερες πτυχές του καλοκαιρινού στιλ είναι τα beach looks.

Τα beach looks μπορεί να έχουν διαφορετικό χαρακτήρα -πιο sporty ή πιο elegant, πιο πρόχειρα ή πιο επίσημα, ανάλογα με το μέρος όπου βρίσκεστε.

Συχνά, όταν πρόκειται για διακοπές σε νησί, τα beach looks μεταφράζονται σε all day looks, αφού συχνά εξακολουθούμε να το φοράμε στο φαγητό και τη βόλτα που ακολουθεί το μπάνιο στη θάλασσα, ως το απόγευμα.

Έτσι, ετοιμάζοντας τη βαλίτσα για κάποιον προορισμό αφιερώνουμε πλέον λίγο περισσότερο χρόνο στο να συνθέσουμε βολικά και stylish outfits παραλίας, υιοθετώντας συχνά διαφορετικά στιλ για το καθένα -πιο casual, πιο hippie ή πιο elegant, ανάλογα με τον προορισμό, το πρόγραμμα αλλά και τη διάθεσή μας.

Οι επιλογές για cover ups είναι άφθονες και συχνά μπαίνει στο παιχνίδι των συνδυασμών και το μαγιό, με το χρώμα και το fit του.

Φέτος, τα twin sets αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή για τα ντυσίματα παραλίας, με ασορτί πουκάμισο και σορτς, ή με παντελόνι.

Παράλληλα, τα crochet φορέματα και τα ασορτί καφτάνια με το μαγιό δίνουν μια πνοή ανανέωσης στις καθιερωμένες επιλογές, ενώ το οversized λινό πουκάμισο είναι πάντα μια chic λύση.

Δείτε τα ωραιότερα cover ups του φετινού καλοκαιριού.

Ένα δροσερό λευκό φόρεμα

Κροσέ σορτς + λινό πουκάμισο

Ένα μακρύ καφτάνι -κιμονό

Ένα κομψό παρεό

Ένα παιχνιδιάρικο σετ

SHARE