γυναίκα με παλτό και γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
10|03|2021 16:40
SHARE
SUPERBAG

Η μικρή τσάντα που συνδυάζεται άψογα με όλα τα sporty ντυσίματα -Stylish, ελαφριά, ιδανική για βόλτες


Τον τελευταίο χρόνο μια κοινή δραστηριότητα προστέθηκε στις ζωές των περισσότερων -οι άλλοτε σύντομοι και άλλοτε μεγάλοι περίπατοι στην πόλη.

Τα αθλητικά ή sporty chic ρούχα αναδεικνύονται στους καλύτερους συμμάχους μιας τέτοιας δραστηριότητας, αφού επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων και αφήνουν το σώμα να αναπνέει.

Άλλωστε, οι φόρμες δεν θεωρούνται πλέον κάτι πρόχειρο, αλλά ένα cool και stylish ντύσιμο για την πόλη, που με το κατάλληλο styling θα μπορούσε να φορεθεί ακόμη και στο γραφείο.

Σικάτα ribbed κολάν, cropped φούτερ, vintage sneakers, μονόχρωμα σετ, πλεκτά total looks -το athleisure είναι φέτος πιο elegant από ποτέ και επανακαθορίζει το τι θεωρούμε σπορ και τι καθημερινό casual.

Συνήθως, σε αυτούς τους περιπάτους δεν χρειαζόμαστε πολλά πράγματα, αλλά μία τσάντα είναι πάντα απαραίτητη.

Έτσι, το σακίκδιο για τις εκδρομές φαίνεται αρκετά μεγάλο και βαρύ, ενώ τα κομψά medium τσαντάκια που τόσο ταιριάζουν στα eveningwear outfits μοιάζουν συχνά «ξένα» σε ένα αθλητικό ντύσιμο.

Οι γυναίκες της μόδας, ωστόσο, έχουν βρει τη χρυσή τομή ήδη από πέρυσι στις σούπερ cool 90s baguette bags ή σε τσάντες μεσαίου μεγέθους με αντίστοιχο σχήμα.

Oι τσάντες μεσαίου μεγέθους που φοριούνται στον ώμο, έχουν συνήθως ένα βολικό χαρακτηριστικό -λουράκι που αυξομοιώνεται ώστε να φοριούνται στο πλάι αλλά και χιαστί.

Συχνά σε μαύρο χρώμα, αλλά και σε στιλάτα παστέλ, οι συγκεκριμένες τσάντες είναι τόσο μικρές ώστε να παρέχουν ελευθερία κινήσεων αλλά ταυτόχρονα να χωρούν μέσα τα απαραίτητα.

Το καλύτερο; Αυτό το στιλ είναι δημοφιλές στη μόδα ανεξάρτητα από το αθλητικό ντύσιμο. Δηλαδή, είναι μια τσάντα που θα κρατήσετε σε βραδινές αλλά και πρωινές εξόδους, σε επίσημες αλλά και πιο casual περιστάσεις.

Είναι αναμφισβήτητα η τσάντα της σεζόν!

SHARE