γυναίκες με πουκάμισα
Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image
17|08|2022 11:30
SHARE
90S TRIBE

Το στιλιστικό τρικ με το πουκάμισο που θα πάει το ντύσιμό σου στην καρδιά των 90s


Ακόμη και αν η μόδα εξελίσσεται, ακόμη και αν οι δεκαετίες και τα σημεία αναφοράς τους περνούν, φαίνεται πως τα 90s αποτελούν σταθερά μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους σύγχρονους σχεδιαστές.

Φέτος, τα 00s επέστρεψαν δυναμικά, όπως και επιλεγμένες τάσεις των 80s -η 90s nostalgia είναι ήδη τουλάχιστον τρεις σεζόν πίσω.

Όμως ακόμη φαίνεται πως το 90s style book εμπνέει τις fashionistas και τους σχεδιαστές που λανσάρουν κομμάτια και outfits επηρεασμένα από αυτό.

Αυτό το καλοκαίρι, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της δεκαετίας φαίνεται ότι έχει επιστρέψει δυναμικά με όλο και περισσότερες fashionistas να υιοθετούν την τάση τους τελευταίους μήνες.

Στην ουσία δεν πρόκειται για κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά για έναν τρόπο να φοράμε τα πουκάμισα και τις ελαφριές ζακέτες.

Ποιος είναι αυτός;

Σίγουρα θα θυμάστε μια από τις πιο iconic fashion στιγμές του κινηματογράφου, όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου ως Εστέλα στις Μεγάλες Προσδοκίες του 1998, εμφανίζεται με ένα υπέροχο πράσινο twin set.

Ναι, τα twin sets έχουν επιστρέψει, αλλά φέτος έχουν επιστρέψει και τα πουκάμισα με κουμπωμένο μόνο το ένα μπροστινό κουμπί στο ύψος του στήθους.

Είτε πρόκειται για ζακέτα, είτε για ένα ίσιο, μακρύ πουκάμισο, το τρικ είναι να κλείσετε μόνο το μπροστινό κουμπί και να το αφήσετε να πέφτει ανοιχτό αλλά και ίσιο, καλύπτοντας μέρος από τη φούστα ή το σορτσάκι σας.

Παρακάτω, δείτε το στιλιστικό τρικ για 90s inspired looks και ετοιμαστείτε να το υιοθετήσετε!

SHARE