γυναίκα με τσάντα στην εβδομάδα μόδας

H πιο τολμηρή τάση στις τσάντες της φετινής σεζόν θα δώσει στο ντύσιμό σας κίνηση και χαρακτήρα

Υπάρχουν δύο βασικές, ευρύτερες κατηγορίες όσον αφορά στις τσάντες, που χωρούν μέσα τους πολλές μικρότερες.

Η κύρια διαφορά τους είναι το στοιχείο της πρακτικότητας: από τη μία πλευρά είναι όλες εκείνες οι κλασικές τσάντες που θα κρατήσετε σε καθημερινή βάση, για αρκετά χρόνια και από την άλλη οι πιο συναισθηματικές αγορές -τα statement κομμάτια που κάνουν τη διαφορά.

Εκείνες, φυσικά, δεν φοριούνται τόσο συχνά και τόσο πολύ, αλλά είναι εκείνες που θα «συστήσετε» με περηφάνια όταν κάποιος τις παρατηρήσει ή ρωτήσει για αυτές σε κάποιον καφέ.

Φέτος, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν αφορά τις τσάντες της δεύτερης κατηγορίας και την είδαμε χαρακτηριστικά στο show του οίκου Bottega Veneta -oι τσάντες με κρόσσια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τσάντες με κρόσσια έρχονται στη μόδα, αλλά οι runway εκδοχές τους είναι πιο εντυπωσιακές από ποτέ.

Οι πιο τολμηρές της μόδας έχουν ήδη εντάξει μία fringed bag στη συλλογή τους, με τα μεγάλα μεγέθη να κερδίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Τα κρόσσια δίνουν μια έξτρα πληροφορία στην τσάντα, μια νέα υφή αλλά και κίνηση, εξασφαλίζοντας ότι το ντύσιμό σας δεν θα περνά απαρατήρητο, ενώ γράφουν ιδανικά πάνω σε ένα κομψό μονόχρωμο παλτό.

Αν αυτό το wild 70s vibe σας εμπνέει, μπορείτε να επιλέξετε μία δερμάτινη medium bag με κρόσσια και να την κρατήσετε ακόμα και στο γραφείο. Eναλλακτικά, κινηθείτε προς μικρότερα μεγέθη, όπως μία σοφιστικέ τσάντα που θα περάσετε χιαστί.

Δείτε εδώ μία οικονομική τσάντα με κρόσσια από τα Mango και ετοιμαστείτε να υιοθετήσετε την τάση.

Δείτε εδώ