στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
ALL TIME CLASSIC

Τα two-toned παπούτσια είναι συνώνυμο της διαχρονικότητας -Οι 7 ωραιότερες επιλογές της αγοράς


Βρήκαμε τα πιο κομψά two-toned παπούτσια που θα κάνουν το ντύσιμό σου να δείχνει απόλυτα εκλεπτυσμένα.

Τα υπέρκομψα δίχρωμα παπούτσια είναι συνώνυμο του royal στιλ, αφού τις έχουμε δει σε πολλές εμφανίσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως η Μέγκαν Μαρκλ, η πριγκίπισσα Κέιτ, η πριγκίπισσα Ευγενία και πιο πριν φορέθηκαν από την πιο καλοντυμένη όλων, την αξεπέραστη Νταϊάνα.

Όπως διαβάζουμε στο Town & Country είναι γνωστά και ως specator shoes και έγιναν γνωστά από τον Εδουάρδο, Δούκα του Ουίνδσορ, στα ‘30s. Οι ρίζες τους χρονολογούνται στα μισά του 19ου αιώνα και πήραν τον όνομά τους από το γεγονός ότι τα φορούσαν οι άνδρες της εποχής για να παρακολουθήσουν ως θεατές (spectator) τα αθλητικά events. Το χαρακτηριστικό τους ήταν η διχρωμία, η οποία στη συνέχεια υιοθετήθηκε και από τις γυναίκες, σε μια πιο θηλυκή βερσιόν.

Πλέον, είναι περισσότερο γνωστά ως two-tone, με τα slingbacks να κρατούν τα σκήπτρα του πιο δημοφιλές στιλ, αλλά με τα pumps και τις μπαλαρίνες να έρχονται αμέσως μετά και να μετρούν ένα εξίσου μεγάλο αριθμό οπαδών.

Τα two-toned παπούτσια είναι συνώνυμο της διαχρονικότητας

Φέτος το φθινόπωρο συνεχίζουν να απασχολούν τις τάσεις και να αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα παπούτσια των ανά τον κόσμο fashion girls, με τους διασημότερους οίκους να προτείνουν τις ωραιότερες βερσιόν, ώστε να υιοθετήσετε κι εσείς τη διαχρονική τάση.

René Caovilla, Δείτε εδώ





SHARE