Η Τζίνα Αλιμόνου
Η Τζίνα Αλιμόνου/Φωτογραφία: gina_alimonou/instagram
ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ

Οι 5 αγαπημένες τάσεις της μόδας της Τζίνας Αλιμόνου για τον χειμώνα


Η Τζίνα Αλιμόνου αναλύει τις 5 αγαπημένες της τάσεις της μόδας γι' αυτή την σεζόν και μας προτείνει τρόπους για να τις υιοθετήσουμε.

Η Τζίνα Αλιμόνου είναι μια γυναίκα που αγαπάει τη μόδα, ξέρει από στιλ και ενημερώνεται για όλες τις τάσεις της μόδας. 

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube «Goodlife by Gina», μοιράζεται συμβουλές ευεξίας, πολύτιμα wellness tips και χρήσιμες συμβουλές μόδας για μια σικάτη εμφάνιση.

Η ίδια, βέβαια, είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο Instagram, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό ό,τι την εμπνέει.

Αυτή τη φορά, η Τζίνα Αλιμόνου δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube όπου μας αποκαλύπτει τις 5 αγαπημένες της τάσεις της μόδας για φέτος τον χειμώνα.

Η Τζίνα Αλιμόνου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Γεια σας αγαπημένοι μου! Το επεισόδιο αυτό είναι γεμάτο φως, χρώματα, παγιέτες, denim και καρό! Θα δούμε τις τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο-χειμώνας 2021! Οι φετινές συλλογές, μας ωθούν να μοιραστούμε εμπειρίες... να πούμε ναι σε νέες περιπέτειες και να πειραματιστούμε... να τολμήσουμε ξανά!

Θα δούμε τις 5 αγαπημένες μου τάσεις για το φετινό φθινόπωρο-χειμώνα! Σε κάθε τάση αντιστοιχίζω και τους οίκους μόδας ή τους σχεδιαστές που τις προτείνουν, ώστε να μπορέσετε να βρείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό! Είμαι, επίσης σίγουρη, ότι θα βρείτε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας, αρκετά κομμάτια για να δημιουργήσετε τα προτεινόμενα look!».

Δείτε το βίντεο:

Η Τζίνα Αλιμόνου σημειώνει ότι φέτος η μόδα είναι εξωστρεφής και περιλαμβάνει χαρά, επικοινωνία και απόδραση. Οι υφές των ρούχων είναι πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ και προσφέρουν κάτι παραπάνω από άνεση. Τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους, όπως το κόκκινο, κίτρινο, πράσινο και το ροζ.

Οι μίνι φούστες, οι παγιέτες, τα δερμάτινα ρούχα και το denim συνδυασμένο με καρό είναι πιο hot από ποτέ για φέτος τον χειμώνα.

SHARE