γυναίκα με παντελόνι
Φωτογραφία: Instagram/@tineandrea
29|08|2021 12:45
SHARE
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Το υφασμάτινο παντελόνι γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής του φθινοπώρου


Κάθε φθινόπωρο φέρνει μαζί του νέες τάσεις της μόδας και το μοναδικό κομμάτι που δεν λείπει ποτέ από αυτές είναι το τζιν παντελόνι.

Μάλιστα, οι fashionista παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις μικρές εναλλαγές και διαφοροποιήσεις και υιοθετούν το εκάστοτε στιλ ανάλογα με την αισθητική τους.

Τα χαμηλόμεσα τζιν, για παράδειγμα, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στη μόδα ήδη από πέρυσι, προμηνύοντας το 00s revival το οποίο φέτος εδραιώνεται.

Ωστόσο, μία από τις εκπλήξεις της μόδας, ήταν η σαρωτική επιστροφή των υφασμάτινων παντελονιών.

Μετά από ένα χρόνο όπου η παραμονή στο σπίτι, και άρα τα κολάν και οι φόρμες, έγιναν καθημερινότητα, η ανάγκη για smart dressing που ταυτόχρονα προσφέρει άνεση αντανακλάται στις νέες συλλογές.

Στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης τόσο οι οίκοι όσο και οι στιλάτες show goers έδωσαν έμφαση στα φαρδιά, classy υφασμάτινα παντελόνια (με print ή χωρίς), ενώ οι πιο updated stars όπως η Κένταλ Τζένερ και η Ρόζι Χάντινγκτον φορούν μανιωδώς το viral παντελόνι του brand Τhe Row.

Έτσι, τα υφασμάτινα παντελόνια γίνονται πρωταγωνιστές και συνδυάζονται με σανδάλια και Τ-shirts, με crop tops και κορμάκια, με πουκάμισα αλλά και τα μελλοντικά σακάκια και τα πουλόβερ.

Επενδύστε σε ένα μπεζ παντελόνι «κοστουμιού» και φορέστε το στο γραφείο και στο βραδινό ποτό, από τώρα ως τον χειμώνα!

Your next go to item!

SHARE