γυναίκα με φόρεμα Zara
Κομμάτι που τραβά την προσοχή /Φωτογραφία: Zara
21|07|2020 12:27
SHARE
ZARA ΦΟΡΕΜΑ

Μάξι, πολύχρωμο, bohemian -Το Zara φόρεμα που λατρεύουν οι Ισπανίδες έχει προσωπικότητα


Όπως τα στερεότυπα της μόδας θέλουν τις Γαλλίδες πάντα κομψές, με θηλυκά φορέματα, σακάκια και κόκκινο κραγιόν, η αντίστοιχη παγιωμένη εικόνα για τις Ισπανίδες, είναι ότι αγαπούν τα έντονα χρώματα και τα βολάν.

Ίσως η εικόνα που σχηματίζουμε στο μυαλό μας να προέρχεται και από το φλαμένγκο, αλλά σίγουρα είναι απλώς ένα στιλιστικό παραμύθι της μόδας και δεν χαρακτηρίζει όλες τις γυναίκες ενός λαού.

Αν παίξουμε με το «χαρακτηριστικό» στιλ των Ισπανίδων, θα μπορούσαμε να πούμε ότι συμπυκνώνεται σε ένα φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara -πολύχρωμο, μάξι, μποέμ και με προσωπικότητα.

Το ζεστό μεσογειακό κλίμα αλλά και τα γραφικά σοκάκια και τα πάρκα της Βαρκελώνης και της Μαδρίτης, γίνονται το ιδανικό φόντο για φορέματα που τραβούν την προσοχή και ενσαρκώνουν το καλοκαίρι -ανάλαφρα και εντυπωσιακά.

Το μακρύ μανίκι δεν είναι εδώ απαγορευτικό για καλοκαίρι -είναι φαρδύ και αέρινο και «χαρίζει» στο φόρεμα.

Σε αντίθεση με τα καθιερωμένα μίνι, εδώ το μήκος κερδίζει έδαφος -το more is more μοιάζει να είναι η καλύτερη εκδοχή για αυτό το φόρεμα, ενώ το κέντημα στο ντεκολτέ, αλλά και το print του δίνουν μια έθνικ πινελιά.

Φυσικά, το σκούρο μωβ χρώμα είναι το ιδανικό φόντο για το print -τόσο ώστε το φόρεμα να «περνάει» και σαν βραδινό.

SHARE