Ζιζέλ Μπούντχεν/Φωτογραφία Instagram/Balmain

H Ζιζέλ με σοφιστικέ στιλ στη νέα καμπάνια του Balmain - «Αναβιώνει» τον ρόλο της από την ταινία «ο Διάβολος φοράει Prada»

Η Ζιζέλ Μπούντχεν επιστρέφει για τον δεύτερο γύρο της νέας καμπάνιας του Balmain και φωτογραφίζεται με σοφιστικέ στιλ που μας θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Το 43χρονο Βραζιλιάνο supermodel πρωτοστατεί στην καμπάνια του γαλλικού οίκου μόδας για την άνοιξη του 2024 με θέμα τα τριαντάφυλλα.

Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η Ζιζέλ φορά δύο γραμμικά μαύρα σύνολα στολισμένα με επιχρυσωμένα τριαντάφυλλα. Το μοντέλo κρατά τη νέα τσάντα Jolie Madame του Balmain, η οποία αντικατοπτρίζει «τη θρυλική σιλουέτα του οίκου στα μέσα του αιώνα».

Φωτογραφία  Instagram/Balmain

Η Ζιζέλ στη νέα καμπάνια του οίκου Balmain

Στην καμπάνια η Ζιζέλ Μπούντχεν θύμιζε κάτι από «τα παλιά», έναν ρόλο που μπορεί να ήταν μικρός αλλά αξιομνημόνευτος. Στην αγαπημένη ταινία «ο Διάβολος φοράει Prada» υποδυόταν μια γραμματέα του περιοδικού μόδας. Μέχρι και ο creative director του Balmain, Ολιβιέ Ρουστέν, ανέφερε στο Δελτίο Τύπου πώς ένας από τους λόγους που την επέλεξε ήταν αυτός ακριβώς ο ρόλος.

Η καμπάνια, που γυρίστηκε από τον Ραφαέλ Παβαρόττι διοχετεύει τη μοντέρνα αισθητική του «office siren», η οποία εμπνεύστηκε εν μέρει από τον ρόλο της Μπούντχεν στην κλασσική ταινία του 2006, «ο Διάβολος φοράει Prada».

Η Ζιζέλ Μπούντχεν αποκαλύφθηκε ως το πρόσωπο της ανοιξιάτικης συλλογής 2024 του Balmain τον Φεβρουάριο μέσω μιας πολύχρωμης καμπάνιας.

Σε ένα δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε εκείνη την εποχή, η συλλογή περιγράφεται ότι αγκαλιάζει τη «χαρά, τη θηλυκότητα και την πληθωρικότητα του λουλουδιού». Για την καμπάνια που γυρίστηκε επίσης από τον Παβαρόττι, η 43χρονη ηθοποιός και μοντέλο πόζερε με μια ποικιλία από φωτεινά και τολμηρά σύνολα με θέμα ξανά τα λουλούδια.