ζώδια σε ρούχα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
FASHION HOROSCOPE

Το λένε τα άστρα -Η νέα τάση επιβάλλει ρούχα και αξεσουάρ με τα 12 σύμβολα του ζωδιακού


Τα άστρα, τα ζώδια και οι ενέργειες του σύμπαντος είναι κάτι στο οποίο ή πιστεύει κανείς ή όχι.

Όσοι και όσες όμως είστε πιστοί της μόδας θα αναρωτηθείτε και πάλι αυτή τη σεζόν για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας. Και όχι για να πάρετε την καλύτερη δυνατή πρόβλεψη αλλά γιατί η μόδα επιτάσσει να βάλετε το ζώδιο σας στην ντουλάπα σας και στα αγαπημένα σας κομμάτια, φορώντας το σε ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ.

Πρωτοπόροι υπήρξαν φυσικά όλοι οι κορυφαίοι designers με κοσμήματα να αποτυπώνουν τα 12 σύμβολα του ζωδιακού κύκλου, όπως στους Chloe, Anita Ko’s και Briony Raymond σε κοσμήματα, αλλά και ολόκληρες συλλογές, όπως ο Tommy Hilfiger.

Ακολούθησαν τα πιο ενημερωμένα celebrity it girls που αγκάλιασαν αμέσως την τάση, αφού οτιδήποτε είναι εξατομικευμένο και αναδεικνύει τον χαρακτήρα της κάθε γυναίκας, είναι πλέον hot.

Η αγαπημένη μας Ριάνα σπάνια αποχωρίζεται το μενταγιόν της με το σύμβολο του Ιχθύ, ενώ η Χέιλι Μπίμπερ φόρεσε ένα χρυσό κολιέ-Τοξότη, που συνδύασε μαζί με άλλες χρυσές αλυσίδες. Ακόμα, και η Μέγκαν Μαρκλ υπέκυψε στο trend και φόρεσε στο λαιμό της τα ζώδια των δύο παιδιών της.

Αναδείξτε και εσείς το χρίσμα που σας έδωσαν τα άστρα, είτε με ένα απλό χρυσό σύμβολο που μπορεί να μπει σε ένα minimal κολιέ ή βραχιόλι, είτε με ένα super χαριτωμένο all overprinted κομμάτι που αποτυπώνει «τον ουρανό με τα άστρα» είτε ακόμη και με ένα t-shirt με logo με το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Shop the trend:

H&M/Δείτε εδώ:

H&M
ASOS
H&M

STONE AND STRAND/Δείτε εδώ:

STONE AND STRAND
SHARE