Sassi Holford Bridal Campaign 2018/19
Sassi Holford Bridal Campaign 2018/19
CROCS

Τα νυφικά crocs είναι η τελευταία τάση στους καλοκαιρινούς γάμους -Ή μήπως όχι;


Τα crocs θα μπορούσαν να είναι τα τσόκαρα των 80s. Αμφιλεγόμενα, άσχημα, αλλά πολύ πολύ δημοφιλή. 

Φοριούνται τα καλοκαίρια στις πλαζ και στα νησιά του Αιγαίου, ενώ πιο συστηματικά γίνεται χρήση από γιατρούς και νοσοκόμες στις κλινικές.

Και τον χειμώνα όμως, κάποιοι αθεράπευτα καλοκαιρινοί τύποι τα φορούν συνοδεία της απαραίτητης καλτσούλας για να πεταχτούν στο περίπτερο ή σε μεγάλα κέφια στον Σκλαβενίτη της περιοχής. 

Αν και ορισμένες έρευνες τα έχουν κατατάξει ως ιδιαίτερα επικίνδυνα, λόγω των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους, αλλά και της ασχήμιας τους (βλέπε τον αστείο λογαριασμό Instagram, @crimesagainstshoemanity) κάποιες άλλες υποστηρίζουν ότι είναι φουλ ανατομικά, στηρίζουν τέλεια το πόδι και είναι ό, τι καλύτερο για τα πόδια ρων διαβητικών.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι έχουμε φορέσει και πιθανότατα τα έχουμε ακόμη στη ντουλάπα μας (όχι δεν θα πεταχτούν τόσο εύκολα, ό,τι κι αν λένε οι έρευνες). 

 

 

Αυτό που δεν υπήρχε μέχρι τώρα, ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και κυρίως χρωμάτων, ήταν τα νυφικά crocs. Αυτό μάλλον σκέφτηκαν οι ιθύνοντες και τσουπ! Ξεπετάχτηκε στο timeline μας το bridal ασχημόμορφο παπούτσι. Και τι άλλο θέλει ένας γάμος εκτός από λευκό και λάμψη; Τίποτα.

Έτσι λοιπόν, μία designer έβαλε την έμπνευση και το glitter πάνω στα αυθεντικά crocs και τα έκανε νυφικά. 

Θα τα βρείτε στο Etsy