Τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τα οποία απαγορεύεται να πας στο γραφείο | 0 bovary.gr
Τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τα οποία απαγορεύεται να πας στο γραφείο | 0 bovary.gr
OFFICE LOOK

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τα οποία απαγορεύεται να πας στο γραφείο


Για τις περισσότερες γυναίκες, o συνδυασμός των ρούχων που κάνουν το πρωί για το γραφείο είναι πονοκέφαλος. Ο χρόνος είναι ελάχιστος, το άγχος για να τα προλάβουν όλα είναι τις περισσότερες φορές το κυρίαρχο αίσθημα και σαφώς οδηγεί σε στιλιστικά λάθη.

Στο γραφείο η εμφάνισή θα πρέπει να εκπέμπει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και κομψότητα. Το «φοράω ό,τι βρίσκω μπροστά μου» εδώ δεν ισχυεί. Γιατί η εμφάνισή μας στη δουλειά καθρεπτίζει την προσωπικότητά μας.

Το να ντύνεσαι καθημερινά για τη δουλειά κομψά, κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς, φαινομενικά, δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

Ομως, μπορεί να γίνει. Αρκεί να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ένα τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει να δημιουργείς εύκολα στην κάθε σου μέρα σύνολα που να σου ταιριάζουν. H εμφάνισή σου στη δουλειά έχει επίδραση και στην ψυχολογία σου. Ρούχα που φοράμε κάθε μέρα και δεν μας εμπνέουν, μπορεί ακόμα και να μας κάνουν να νιώθουμε αντιπαραγωγικοί.

To οffice look αγαπά τα all time classic κομμάτια. Ενα blazer, ένα λευκό πουκάμισο, μαύρες γόβες, pencil φούστα, ένα ψηλόμεσο παντελόνι είναι πάντα ψηλά στις προτιμήσεις. Ποια είναι τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τα οποία δεν θα πρέπει να κάνεις εμφάνιση στο γραφείο;

 

1) Off the shoulder τοπ 

 

 

 

2) Romber

 

 

 

3) Ηοοdies 

 

 

 

4) Διαφάνεια

 

 

5) Καπέλα

 

 

6) Koλάν με σχέδια