apimages
apimages
ΚΟΜΨΗ & ΛΑΜΠΕΡΗ

Αυτό είναι το μοναδικό ρούχο που δεν θα φορούσε ποτέ μετά τα 40 η Κάμερον Ντίαζ


Το όνομα της συνώνυμο του California girl. Το κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από το ρόλο της αισθησιακής Τίνα Καρλάιλ, σήμερα έχει «πατήσει» τα 44 και αποτελεί μια από τις διασημότερες σταρ του Χόλιγουντ.

Η Κάμερον Ντίαζ είναι η εντυπωσιακή ψηλόλιγνη ξανθιά, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα καταγάλανα φωτεινά μάτια και το πλατύ χαμόγελο που την κάνει να ξεχωρίζει.

Είναι η γυναίκα που τολμάει να κυκλοφορήσει με αχτένιστα μαλλιά και πρόχειρο λουκ. Πολύ συχνά ακόμα και άβαφη.

Προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται. Μιλάει ανοιχτά για το χρόνο που περνάει από πάνω της και τα σημάδια του. Αγκαλιάζει τις ρυτίδες της και τις ατέλειες της.

Είναι ο εαυτός της και εντυπωσιάζει, δίχως να είναι προκλητική. Ναι, στα 44 της η Ντίαζ είναι το απόλυτο θηλυκό σε κάθε της εμφάνιση μέσα από τα κομψές και διακριτικές στιλιστικές της επιλογές.

apimages
apimages

Εχοντας αποκτήσει μια τόσο καλή σχέση με την εικόνα και το σώμα της, η ίδια γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να ντύνεσαι ανάλογα με την ηλικία σου. Να φοράς μόνο αυτά που σε κολακεύουν και αναδεικνύουν τα δυνατά σου σημεία και να απαρνείσαι οτιδήποτε θα προκαλούσε αρνητικά σχόλια.

Σε συνέντευξη της στο Harper's Bazaar η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποιο είναι το Νο.1 ρούχο που δεν θα φορούσε ποτέ ξανά σε αυτήν την ηλικία.

«Πιστεύω πραγματικά στην ιδέα του να ντύνεσαι ανάλογα με την ηλικία σου. Παρόλα αυτά έχει να κάνει και με το πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου, πόσο μεγάλος νιώθεις ο ίδιος και σε ποιο σημείο της ζωής σου βρίσκεσαι. Υπάρχουν 50αρες που είναι ακόμα 35. Εχει να κάνει με την έκφραση. Αυτό που προσωπικά δεν θα φορούσα με τίποτα στην ηλικία μου είναι τα tube tops (μπουστάκια)».