inamorataswim.com
inamorataswim.com
INAMORATA SWIMWEAR

Η συλλογή με μαγιό της Εμιλι Ραταϊκόφσκι είναι υπέροχη, αλλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα


Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι σχεδίασε τα δικά της μαγιό. Μόνο που είναι σαν να τα σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη. 

Τα trends για το καλοκαίρι του 2017 ήταν τα βολάν, τα φουσκωτά φλαμίνγκο και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με μαγιό. Aν ακολουθείτε το 26χρονο μοντέλο στο Ιnstagram, τότε αποκλείεται να μην προσέξατε την τρέλα που έχει με τα αυτά (οκ οι περισσότερες γυναίκες έχουν μαγιό που θα γέμισαν τσουβάλια, αλλά ποιος να συγκριθεί μαζί της). Κάποια στιγμή είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι ότι η μέρα δεν έχει νόημα αν δε δω ακόμα μια φωτογραφία της με μπικίνι. 

Η αλήθεια είναι πως αν κι εγώ είχα το πολύ σωστά σμιλεμένο σώμα της, είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορούσα οπουδήποτε αποκλειστικά με beachwear. 

Μετά από αυτή την μαγιοθύελλα, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Με άλλα λόγια να σχεδιάσει δικά της μαγιό, έτσι όπως ακριβώς τα έχει φανταστεί ότι θα ήταν τέλεια.

Η συλλογή της ονομάζεται Inamorata και περιέχει 6 διαφορετικά σχέδια, τόσο μπικίνι, όσο και ολόσωμα, με τα χρώματα να κινούνται σε γήινους τόνους (απο απαλό μπεζ μέχρι ώχρα και κεραμιδί κόκκινο) και τις τιμές να κυμαίνονται από 75 έως 160 δολάρια. Προφανώς το μοντέλο που θα τα φορούσε στην καμπάνια δε θα μπορούσε να είναι άλλο από την ίδια. 

Όλα καλά μέχρι εδώ. Ας δούμε μερικά σχέδια. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από το cute πουα μπεζ μπικίνι μέχρι το savage λεοπάρ ολόσωμο και το υπερσέξι κόκκινο μπικίνι σε brazillian γραμμή στο κάτω μέρος, τα σχέδια ανταποκρίνονται πλήρως στο στιλ που αγαπά να φορά η κατά Instagram Em Rata (ψηλόμεσα, με σουτιέν που τονίζουν το στήθος, κοψίματα στο πλάι και σούπερ σέξι γραμμές), αλλά αυτό ακριβώς είναι και το «πρόβλημα» τους: Έχoυν φτιαχτεί για το δικό της σώμα. 

Σχέδια τολμηρά και σέξι γραμμές τα οποία όμως για να αναδειχθούν σε μια γυναίκα πρέπει να έχει το πλούσιο στήθος, τη μικροσκοπική μέση και τα ψηλόλιγνα πόδια της Ραταϊκόφσκι. Νιώθω πως με ένα ένα γραμμάριο επιπλέον από το επιτρεπόμενο λίπος που απαιτείται να έχεις στο σώμα σου για να τα φορέσεις (δηλαδή αυτό που έχει η Έμιλι Ραταικόφσκι ή γυναίκες σαν την Έμιλι Ραταικόφσκι), αυτά τα μαγιό θα δείχνουν εντελώς παράταιρα. Θα «φεύγουν» από τη θέση τους, θα πιέζονται και θα κρύβονται, θα φουσκώνουν περισσότερο, θα κάνουν οτιδήποτε άλλο από το να στέκονται στο ύψος τους. 

Όχι επειδή ένα πιο «γεμάτο» και με καμπύλες σώμα ή ένα σώμα με μικρότερο στήθος είναι λιγότερο όμορφο, αλλά επειδή το κόψιμο και η γραμμή των μαγιό για να αναδειχθούν απαιτούν «ευθείες» γραμμές. Να διαθέτετε ένα «στεγνό» και όχι ένα χυμώδες σώμα. 

Με άλλα λόγια, Εμιλι, σόρι. Δεν είναι ότι τα μαγιό σου δε μου αρέσουν, αλλά δε με πείθουν. Κυριολεκτικά και μεταοφρικά, "i don't buy it".