Apimages
Apimages
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Τι συμβαίνει με αυτή τη φωτογραφία των H&M; Ο ράπερ Weeknd σταματά την συνεργασία του με την εταιρεία


Μια φωτογραφία της H&M που δείχνει ένα αγόρι να φοράει ένα πράσινο φούτερ πυροδότησε πολλές αντιδράσεις στα social media.

H γνωστή εταιρεία ρουχισμού δέχθηκε αρνητική κριτική καθώς το αγοράκι φορούσε μια μπλούζα που έγραφε η στάμπα «Ο πιο cool πίθηκος της ζούγκλας». 

Σχεδόν όλοι οι χρήστες των social media θεώρησαν αυτή τη φωτογραφία άκρως ρατσιστική.

Μάλιστα ο γνωστός ράπερ Weeknd σχολίασε μέσω twitter πως σταματά κάθε συνεργασία με την H&M μετά την κυκλοφορία αυτή της φωτογραφίας τονίζοντας πως είναι σοκαρισμένος και ντροπιασμένος.

Δείτε εδώ:

Σημειώνεται πως ο γνωστός ράπερ ξεκίνησε τη συνεργασία του με την εταιρεία μόλις πέρυσι και ήδη έχουν κυκλοφορήσει δύο πετυχημένες συλλογές του. 

Στη συνέχεια εκπρόσωπος της Η&Μ στον Καναδά μίλησε στην HuffPost Καναδά σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Καταλαβαίνουμε πλήρως και συμφωνούμε με την αντίδρασή του The Weeknd. Λυπούμαστε πραγματικά που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία και πραγματικά μετανιώνουμε για τη στάμπα. Εχουμε αποσύρει την εικόνα από το διαδίκτυο και η μπλούζα δεν πωλείται πλέον στα καταστήματά μας. Επίσης εξετάζουμε τις εσωτερικές μας εργασίες για να αποφύγουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον»

Διαβάστε επίσης: H Blanca Blanco μόλις εξήγησε γιατί δεν φόρεσε μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες (αλλά κάτι δεν κολλάει)