Instagram/ staceysolomon
Instagram/ staceysolomon
INSTAGRAM MOMENTS

Παίκτρια του X-Factor κάνει το καλύτερο Photoshop που είδαμε ποτέ


Social media. Η αλλιώς ένας κόσμος στον οποίο τα φαινόμενα απατούν! Αυτό ακριβώς θέλησε να αποδείξει η Βρετανίδα πρώην παίκτρια του X-Factor Stacey Solomon.

Τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης εχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας και αναμφίβολα έχουν δημιουργήσει μια εμμονή ως προς το να παρουσιάζουμε μια ιδανική πραγματικότητα, αλλά και μια τέλεια εικόνα του εαυτού μας.

Σκέψου αν έχεις δημοσιεύσει ποτέ, έστω και μια φωτογραφία που να μην έχει περάσει από επεξεργασία, ειδικά φίλτρα, φωτισμό και τις απαραίτητες σκιάσεις.

Ομως αυτές οι τόσο εντυπωσιακές και αψεγάδιαστες εικόνες που βλέπεις στο Instagram, είναι μάλλον μακριά από την πραγματικότητα και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός ψεύτικου κόσμου, που επηρεάζει όχι μόνο τους γύρω σου, αλλά και εσένα την ίδια, αφού υπάρχουν φορές που δεν σε αναγνωρίζεις.

Αυτό θέλησε να αποδείξει η Stacey Solomon ανεβάζοντας μία συγκριτική φωτογραφία της με μπικίνι στο προφίλ της στο Instagram. H νεαρή κοπέλα προσπάθησε να δείξει μέσα από την ανάρτησή της, ότι μπορεί κανείς να παραπλανήσει τους πάντες με τη χρήση εφαρμογών που έχει το κινητό τύπου photoshop.

Ενα από αυτά είναι το airbrushing το οποίο σβήνει τις ατέλειες του κορμιού. Αυτή την εφαρμογή χρησιμοποήσει η Βρετανίδα τραγουδίστρια για να δείξει τη μεγάλη διαφορά του πριν και του μετά στις φωτογραφίες της. 

Δείτε εδώ:

 

 

«Δείτε πόσο τρομακτικό μπορεί να γίνει το airbrushing. Απλά θυμηθείτε την επόμενη φορά που θα δείτε μια τέλεια φωτογραφία στο Instagram ότι ίσως να μην δείχνει την πραγματικότητα. Ολα τα σώματα πρέπει να είναι αποδεκτά. Να αγαπάτε τον εαυτό σας γιατί είστε όμορφη» σημείωσε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφία της. 

Δείτε στο παρακάτων την Βρετανίδα να τραγουδάει στο X-Factor:

Διαβάστε επίσης: Μοντέλο ανεβάζει στο Instagram φωτογραφία με κυτταρίτιδα και απελευθερώνεται

Να γιατί η φωτογραφία με τα «τέλεια πόδια» δίπλα στην πισίνα είναι ένα ψέμα