Instagram/busybee.carys
Instagram/busybee.carys
ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Γυναίκα που πάσχει από ατοπικό έκζεμα μας δείχνει πώς είναι πρόσωπό της χωρίς μέικ απ και photoshop


Μια γυμνάστρια από την Ουαλία θέλησε να δώσει δύναμη σε όσες κοπέλες έχουν θέματα με το δέρμα τους και έδειξε στο προφίλ της στο Ιnstagram πώς είναι το πρόσωπό της όταν το έκζεμά της είναι σε έξαρση.

H Cary Gray ασχολείται πολύ με τα social media καθώς ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της με την εξέλιξη του κορμιού της από τα βάρη που κάνει.

Θέλησε όμως να πρωτοτυπήσει αυτή τη φορά και να ανεβάσει μια συγκριτική φωτογραφία της για να υποστηρίξει όλα τα νεαρά κορίτσια που έχουν προβλήματα με το δέρμα τους και να τους δώσει κουράγιο γι΄ αυτό που αντιμετωπίζουν.

Η ίδια πάσχει από ατοπικό έκζεμα που όλο και περισσότερο άνθρωποι στις μέρες μας έρχονται αντιμέτωποι με αυτό το πρόβλημα.

Και για όσους δεν γνωρίζουν η ατοπική δερματίτιδα ή ατοπικό έκζεμα είναι μια χρόνια φλεγμονώδης πάθηση του δέρματος και εκδηλώνεται σε φάσεις: έξαρση και ύφεση.

Η φάση της έξαρσης οδηγεί σε φλεγμονή, φαγούρα, ορορροή και η φάση της ύφεσης, που συμβαίνει ανάμεσα σε δύο εξάρσεις, χαρακτηρίζεται από σοβαρή ξηρότητα.

Η Cary Gray λοιπόν αποφάσισε να δείξει πώς είναι το πρόσωπό της όταν το έκζεμά της είναι σε έξαρση. Ανέβασε μια φωτογραφία χωρίς μεικ απ και φίλτρα και μία με επεξεργασία.

Οπως θα δείτε κι εσείς οι δύο φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση η μία με την άλλη. Στην αριστερή το πρόσωπό της είναι αψεγάδιαστο, ενώ στη δεξιά είναι κόκκινο με σημάδια. 

Η μεταμόρφωσή της είναι πραγματικά εντυπωσιακή και δείχνει τη δύναμη του photoshop και του μακιγιάζ. 

Instagram/busybee.carys
Instagram/busybee.carys