Shutterstock
Shutterstock
GIRLS WANNA HAVE FUN

Doxy: Μα τι κάνει τελικά στις γυναίκες αυτό το sex toy και έχει γίνει ανάρπαστο;


Πολλές φορές τα κορίτσια καταφεύγουν στη λύση του... sex toy. Είτε είναι μόνα είτε όχι, μπορεί να θέλουν να περάσουν καλά.

Πλέον, στο εμπόριο υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να επιλέξεις ενώ δεν θεωρείται ταμπού μια κοπέλα να τα χρησιμοποιεί για την απόλαυσή της όταν είναι μόνη. 

Αυτή τη στιγμή ένα θεωρείται top στο είδος του λόγω της απλότητας της χρήσης του. Αντί να έχει άπειρες επιλογές και εφαρμογές, όπως άλλα, κάνει μόνο ένα πράγμα. Άλλα το κάνει καλά. 

Και το όνομα αυτού... Doxy.

Αυτό το sex toy έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό. Βαρύ και ισχυρό για να αντέχει αλλά χωράει και στην τσάντα σου! Πρακτικό.

Βασίστηκε στο διάσημο Hitachi Magic Wand, μια συσκευή για μασάζ, αλλά μετατράπηκε γρήγορα σε sex toy.

Ονομάστηκε έτσι από την παλιομοδίτικη λέξη «floozy». Τους πήρε 2 χρόνια να τελειοποιήσουν το σχέδιό του πριν κυκλοφορήσει και επίσημα.

Το 2013 εμφανίστηκε στο σόου ETO για προϊόντα ενηλίκων και ακολούθησε μια μεγάλη παραγγελία από τους αγοραστές Lovehoney και Simply Pleasure. 

«Οι δύο εταιρίες ξεκίνησαν να εφοδιάζονται τα προϊόντα και έτσι τα Doxy πωλούνται σε πολλά καταστήματα», αναφέρει ο ιδρυτής, κ. Garland. 

Γιατί όμως τα Doxy έχουν γίνει ανάρπαστα;

Χρησιμοποιούν εξωτερική δόνηση με ένταση που ποικίλει και ειδικά αν έχεις κλειτοριδική διέγερση, τα αποτελέσματα θα είναι... εκρηκτικά.

Το Doxy δεν έχει αμέτρητες επιλογές, άλλες τρεις συγκεκριμένες: on/off, πάνω, κάτω. Τόσο απλά.

Οι δονήσεις δεν περνούν στο χέρι, λόγω της καλής κατασκευής του sex toy, οπότε δεν κουράζεται το υπόλοιπο σώμα χωρίς λόγο.

Το νεότερο μοντέλο είναι το Doxy Number 3 που αποτελεί μια μικρότερη, πιο συμβατή βερσιόν του πρωτότυπου. Είναι εύκολο και πιο ελαφρύ για να το κρατάς. Ακόμη, είναι πιο... όμορφο και ντελικάτο χωρίς να χάνει τις δυνατότητές του. Επίσης, με αυτό μπορείς να έχεις ακόμη μεγαλύτερη και έντονη απόλαυση.

 

RepostBy @candysnatchreviews: "#NewReview went live yday! Check out my thoughts on the super cute Doxy 3 @doxymassager" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doxy (@doxymassager) στις 25 Νοέ, 2017 στις 2:05 μμ PST

Αν σου αρέσουν, λοιπόν, τα sex toys, με ή χωρίς παρέα, το Doxy θεωρείται η καλύτερη επιλογή. 

Και όπως είπε και η Σαμάνθα στο Sex and the city: «Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα συρτάρι με τα παιχνίδια της».