Shutterstock
Shutterstock
05|02|2018 15:16
SHARE
SHOPPING TIME

Μια γυναίκα σου δείχνει τον τρόπο να μπεις με αέρα εκατομμυριούχου στον Gucci


Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην γνωρίζει την σκηνή της Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία «Pretty Woman» που μπαίνει σε μια ακριβή μπουτίκ για να ψωνίσει, αλλά κανείς δεν της δίνει σημασία.

Ο αέρας που αποπνέει μια γυναίκα και το ντύσιμο παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην γενική εικόνα της. Εκεί την πάτησε η αγαπημένη μας Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία κατάλαβε τον λόγο που αδιαφόρησαν οι σοβαροφανείς πωλήτριες για εκείνη και αποφάσισε να πάει ξανά στην ίδια μπουτίκ με το σωστό attitude. 

Για να το δούμε για χιλιοστή φορά:

Μια κοινή θνητή λοιπόν, η Anne Fitzpatrick, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες συμβουλές για να μπορεί μια γυναίκα να μπει σε μια ακριβή μπουτίκ, όπως είναι για παράδειγμα ο οίκος Gucci, και να έχει τον αέρα της εκατομμυριούχου. 

«Πριν μπείτε στην μπουτίκ πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσετε έναν μεγάλο καφέ από τα Starbucks. Το μεγαλύτερο μέγεθος και ναι, πρέπει να είναι από τα Starbucks. Ακόμα κι αν είστε ντυμένη πολύ casual, ένας τέτοιος καφές σας δίνει ένα παραπάνω στυλ. Μην ξεχνάτε να περπατάτε με αυτοπεποίθηση και σκοπό. Μπείτε μέσα στην μπουτίκ και προσπεράστε το τμήμα με τις τσάντες. Πηγαίντε κατευθείαν στα ρούχα και όταν η πωλήτρια σας ρωτήσει αν μπορεί να σας βοηθήσει, μην πείτε ποτέ την έκφραση «όχι, ευχαριστώ...απλώς ρίχνω μια ματιά». Να πείτε ότι έχετε ένα επαγγελματικό ραντεβού εδώ κοντά και ότι απλώς μπήκατε μέσα γιατί δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό. Πείτε «Αγαπώ τον τρόπο που ο Alessandro έχει δώσει νέα πνοή στα ρούχα» (Για όσους δεν γνωρίζουν ο Αλεσάντρο Μισέλ είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου). Αυτό σίγουρα θα εντυπωσιάσει τον πωλητή και θα καταλάβει ότι δεν είστε άσχετη. Αρχίστε να κοιτάζετε τα ρούχα χωρίς να δείχνετε ότι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά. Στη συνέχεια πείτε «Θα με σκοτώσει ο Θωμάς αν πάω στο σπίτι με ακόμη ένα Gucci τζάκετ και θα έχει και δίκιο». Μετά μπορείτε να κοιτάξετε το ρολόι σας και να πείτε πως πρέπει να φύγετε γιατί θα αργήσετε για το ραντεβού σας. Πιστέψτε με αυτό πιάνει πάντα» σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης: Αυτό το app σε βοηθάει να χαζεύεις την βιτρίνα οποιουδήποτε καταστήματος όπου κι αν βρίσκεσαι