Πώς αν κόψεις 10 λεπτά από τον ύπνο σου θα αλλάξει η μέρα σου | 0 bovary.gr
Πώς αν κόψεις 10 λεπτά από τον ύπνο σου θα αλλάξει η μέρα σου | 0 bovary.gr
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ

Πώς αν κόψεις 10 λεπτά από τον ύπνο σου θα αλλάξει η μέρα σου


Η απαιτητική καθημερινότητα και οι φρενήρεις ρυθμοί της κάνουν πολλές φορές το πρωινό ξύπνημα να μοιάζει με εφιάλτη. Πώς θα είναι η μέρα μου; Πόση πίεση θα πρέπει να διαχειριστώ; Πώς θα τα προλάβω όλα; Οι αρνητικές σκέψεις επισκιάζουν τις θετικές και όλα μοιάζουν πιο δύσκολα. Η πραγματικότητα εξαρτάται από τον τρόπο την αντιλαμβανόμαστε και σίγουρα υπάρχουν τρόποι που μπορούν να την κάνουν καλύτερη.

Αν πίνετε τον καφέ σας βιαστικά, με άγχος και όλα τα καταστροφικά σενάρια να περνούν από το μυαλό σας για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η μέρα σας, έχετε περιορίσει κατά πολύ την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητά σας κατά την διάρκειά της.

Μια νέα επιστημονική μελέτη αναφέρει ότι αν το πρωινό ξύπνημα γίνει 10 λεπτά νωρίτερα και έτσι έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τον καφέ σας με την ησυχία σας, έχετε περισσότερες πιθανότητες να ζήσετε μια μέρα με θετικότερες σκέψεις και καλύτερη ποιότητα. Θα είστε περισσότερο παραγωγικοί στην δουλειά σας και αυτό θα οδηγήσει σταδιακά σε μια πιο θετική ψυχολογία στην καθημερινότητά σας. Τόσο απλά!