Τα superfoods του Φθινοπώρου -Ποια είναι, πού βοηθούν | 0 bovary.gr
Τα superfoods του Φθινοπώρου -Ποια είναι, πού βοηθούν | 0 bovary.gr
ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Τα superfoods του Φθινοπώρου -Ποια είναι, πού βοηθούν


Το Φθινόπωρο φέρνει ανανέωση, αλλαγή. Με την έναρξη της σεζόν, σηματοδοτείται μια νέα αρχή και νέες συνήθειες εντάσσονται στην καθημερινότητά μας. Το ΦΘινόπωρο έχει τις δικές του υπερτροφές.

Τα superfoods είναι θαυματουργές τροφές που έχουν ως λέξη- κλειδί την αποτοξίνωση. Βοηθούν στο κάψιμο των θερμίδων, στην διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής, χαρίζουν ευεξία, βοηθούν στην πέψη και καίνε θερμίδες.

Μήλο

Tα μήλα είναι πλούσια σε βιταμίνες, διαιτητικές ίνες και μεταλλικά στοιχεία, ενώ η πηκτίνη αποβάλλει βοηθά στην αποβολή των τοξινών.


 


 


Ginger

Πηγή πολλών βασικών θρεπτικών συστατικών και βιταμινών. Μειώνει την συσσώρευση του λίπους. Προστατεύει το συκώτι. Μπλοκάρει τον πόνο. Θεραπεύει το έλκος και βοηθά στην σωστή πέψη.

 

Πράσινο Τσαι

Το πράσινο είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στην καταπολέμηση ασθενειών όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

 

Κρεμμύδι

Το κρεμμύδι επιδρά στην μείωση του σακχάρου στο αίμα, είναι ευεργετικό για το γαστρεντερικό σύστημα, έχει καρδιαγγειακά οφέλη και δρα ενάντια στην τριχόπτωση.

 

Ρόδι

Το ρόδι μειώνει την χοληστερόλη, την διατήρηση του βάρους και έχει αντικαρκινική δράση.