Shutterstock
Shutterstock
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που απατούν πιο εύκολα το σύντροφό τους


Πολλοί πιστεύουν στα ζώδια και τα συμβουλεύονται συχνά.

Όλοι έχουμε διαβάσει το ωροσκόπιό μας, είτε πιστεύουμε είτε όχι.

Πολλές φορές βρίσκουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας στο προσωπικό μας ζώδιο. Για παράδειγμα, κάποια ζώδια είναι πιο πιστά στις σχέσεις του από άλλα, καθώς έχουν διαφορετική προσωπικότητα και αντιδρούν διαφορετικά.

Ποια ζώδια όμως είναι άπιστα; Σίγουρα θα ήθελες να μάθεις αν ο σύντροφός σου ανήκει σε ένα από αυτά και γιατί.

Δες τα 5 ζώδια που είναι πιο πιθανό να απατήσουν τους συντρόφους τους και... ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Shutterstock
Shutterstock

Οι Αιγόκεροι είναι ζώδια της Γης, δηλαδή φιλόδοξοι, εργατικοί και πιστοί. Χρειάζονται σταθερότητα και ρουτίνα στη σχέση τους. Νιώθουν άνετα και ασφαλείς όταν ξέρουν τι θα συμβεί, έτσι καλή σχέση γι’ αυτούς σημαίνει να είναι όλα παραδοσιακά. Μπορεί να σε σοκάρει το ότι βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, αλλά βαριούνται εύκολα και παίζουν παιχνίδια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

shutterstock
shutterstock

Ο Υδροχόος είναι ένας πραγματικός ατομιστής που αγαπά την ελευθερία του. Ακόμη και στις σχέσεις, δεν τους αρέσει και πολύ να βρίσκεται υπό έλεγχο ή να δεσμευτεί και να περιοριστεί. 

ΙΧΘΥΕΣ

shutterstock
shutterstock

Είναι οι ρομαντικοί ονειροπόλοι του ζωδιακού και τείνουν να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο που έχουν χτίσει μέσα στο μυαλό τους. Το να έχουν μια παράνομη σχέση ίσως αποτελεί μέρος αυτής της φαντασίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Shutterstock
Shutterstock

Ζώδιο της γης και αυτό, συνήθως ζητά σταθερότητα και αξιοπιστία από μια σχέση. Ωστόσο, ανήκει στη λίστα με τα άπιστα ζώδια, όταν δεν βρίσκει αυτό που θέλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

shutterstock
shutterstock

Ίσως θα έπρεπε να είναι το πρώτο στη λίστα καθώς οι καρκίνοι συνδέονται με τα περισσότερα ζώδια της λίστας. Οι καρκίνοι θα απατήσουν μέχρι να βρουν «τον έναν και μοναδικό» που ψάχνουν στη ζωή τους.