Tips για να μην αργείς στα ραντεβού σου | 0 bovary.gr
Tips για να μην αργείς στα ραντεβού σου | 0 bovary.gr
ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΤΕΛΟΣ

Tips για να μην αργείς στα ραντεβού σου


Ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Mandanao αποκάλυψε σε πρόσφατη έρευνά του ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που αργούν, το κάνουν καθ’όλη την διάρκειά της ζωής τους στις περισσότερες δραστηριότητές τους.

Μάλιστα όπως αναφέρει, υπάρχει συγκεκριμένο τμήμα στον εγκέφαλο που σχετίζεται με την έννοια του χρόνου και την τυπικότητα. Τι συμβαίνει όμως με τα άτομα που είναι πάντα ακριβή στα ραντεβού τους; Μήπως τελικά η τυπικότητα είναι θέμα οργάνωσης του χρόνου; Αν κάποιος καταφέρνει να είναι συνεπής, σημαίνει ότι μπορούν να είναι όλοι. Όλα έχουν τον τρόπο τους και είναι απλός.

 

Τα άτομα που δεν αργούν στο ραντεβού της επόμενης μέρας, έχουν σκεφτεί τι θα φορέσουν από την προηγούμενη.


 

Έτσι δεν χρονοτριβούν με το να κάθονται μπροστά από την ανοιχτή ντουλάπα τους περιμένοντας σε ποιο ρούχο θα καταλήξουν. Έπειτα, δεν σκορπούν αλόγιστα τον χρόνο τους σε σερφάρισμα στα social media.

Δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν τσεκάρεις για λίγο τους λογαριασμούς σου στα social media. Αυτό μπορεί να γίνει σε κάποιο διάλειμμά σου ή στο δρόμο για το ραντεβού σου.

Ακόμα, φεύγουν από το σπίτι πάντα νωρίτερα από την ώρα που έχουν υπολογίσει ότι θα χρειαστούν για να φτάσουν στον προορισμό τους, Τέλος, έχουν προετοιμάσει από την προηγούμενη ημέρα το πρωινό τους και δεν χάνουν πολύτιμο χρόνο από την προετοιμασία τους.