Facebook/Nova the Bearded Babe
Facebook/Nova the Bearded Babe
TRUE STORY

Η γυναίκα που ξυριζόταν καθημερινά για 14 χρόνια αποφάσισε να αφήσει μούσι και αγάπησε τον εαυτό της


Η 26χρονη Nova Galaxia ξυριζόταν καθημερινά για 14 ολόκληρα χρόνια και αποφάσισε μια μέρα να αφήσει μούσι και να αγαπήσει τον εαυτό της.

Αυτή η γυναίκα πάσχει από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών που προκαλεί υπερβολική τριχοφυΐα σε όλο το σώμα της. Από τότε που μπήκε στην εφηβεία πάλευε για να ξεφορτωθεί την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα καθώς αισθανόταν πολύ άσχημα για τον εαυτό της. 

Από την ηλικία των 11, το πρόσωπό της γεμίζει τρίχες, και καθημερινά τις ξύριζε για να απαλλαγεί από αυτές. Αυτό της προκαλούσε προβλήματα στο σχολείο, αφού ήταν καθημερινός στόχος για τα πειράγματα των συμμαθητών της.

Επεσε πολλές φορές θύμα bullying για την εμφάνισή της, ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που δέχθηκε απειλές για τη ζωή της.

Μια μέρα όμως αποφάσισε να αποδεχτεί την κατάστασή της και να αφήσει μούσι παρά τις επικρίσεις. 

Μετά από 14 χρόνια ξυρίσματος και ακριβών μεθόδων αποτρίχωσης η Nova Galaxia από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατάλαβε ότι είναι πιο ευτυχισμένη όταν έχει γένια.

«Ξυπνούσα κάθε πρωί για να ξυριστώ και ήθελα το πρόσωπό μου να φαίνεται λείο. Ενιωθα τεράστια ντροπή» σημειώνει. 

«Θέλω κι άλλες γυναίκες που πάσχουν από αυτό το σύνδρομο να βρουν τη δύναμη που έχω εγώ. Αν μπορώ να δώσω ένα μήνυμα, αυτό είναι να ζει ο καθένας, όπως θέλει. Είναι δική μας η ζωή, δικό μας το ταξίδι", δηλώνει. 

Πολλές φορές ο κόσμος την κοιτάει στον δρόμο με απαξιωτικό ύφος, αλλά εκείνη δεν νιώθει πλέον άσχημα. Εχει αγαπήσει τον εαυτό της και δεν επηρεάζεται από τα αρνητικά βλέμματα. 

Αρνούμενη να υποκύψει στην «τρομοκρατία» που υπέστη λόγω της εμφάνισής της, αποφάσισε να ζήσει, χωρίς να ενδιαφέρεται για τον κόσμο που την επικρίνει.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης: Πώς να γίνετε πιο ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο σύμφωνα με την επιστήμη

«Το σύνδρομο του Παρισιού»- Eνα απίθανο αλλά πέρα για πέρα πραγματικό σύνδρομο

Μια γυναίκα με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών θέλει να σου δείξει ότι δεν είσαι μόνη