Instagram/thelittlewriter
Instagram/thelittlewriter
ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Τι είναι το Plogging, το νέο fitness trend που σαρώνει στο Instagram και αγαπά το περιβάλλον


Το plogging είναι το νέο fitness trend που πρέπει να ξέρεις. Αν είσαι από τους τύπους που σου αρέσει το τρέξιμο, τότε ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσεις κι εσύ.

Πρόκειται για τη νέα τάση στο τρέξιμο που ολοένα και περισσότερο κερδίζει οπαδούς. Μάλιστα, οι φωτογραφίες των ανθρώπων που έχουν υιοθετήσει το plogging έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Instagram.

Ερχεται από τη Σουηδία και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός άσκησης και προστασίας του περιβάλλοντος. 

«Πρέπει να κάνουμε κάτι για το περιβάλλον και για την υγεία μας πριν είναι πολύ αργά» λέει ένας πιστός οπαδός του plogging. 

Και δεν είναι άλλο από το να μαζεύεις τα σκουπίδια που υπάρχουν στους δρόμους καθώς κάνεις τζόκινγκ. 

Η λέξη «plogging» είναι μία σύνθετη λέξη που προέρχεται από από τις λέξεις «plocka upp» (που σημαίνει μαζεύω από κάτω) και «jogging».

Τρέχεις και όπου συναντάς σκουπίδι, σκύβεις και μαζεύεις... Καις περισσότερες θερμίδες και κάνεις καλό στο περιβάλλον! 

Δείτε εδώ:

Instagram/bodabaredinburgh
Instagram/bodabaredinburgh

Δείτε εδώ:

 

 

Today I went #plogging. This new hot word from Sweden means you're picking up rubbish when you jog. Was definitely extra exercise running and bending over! Hope everyone has had a nice Waitangi Day!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 2 minute beach clean NZ (@2minutebeachcleannz) στις 6 Φεβ, 2018 στις 12:26 πμ PST

Την επόμενη φορά που θα πας για τρέξιμο πάρε μαζί σου μια σακούλα και δοκίμασέ το! Σίγουρα θα αισθανθείς πολύ καλύτερα με την καλή πράξη που θα έχεις κάνει. 

Διαβάστε επίσης: Τρέξιμο ή βάρη; Μια 25χρονη μας δείχνει τα διαφορετικά αποτελέσματα των δύο ασκήσεων στο σώμα της

Τι πρέπει να τρως πριν και μετά το τρέξιμο, τα βάρη και την έντονη άσκηση

H τραγική ιστορία μιας 23χρονης που «πλήρωσε» την εμμονή της με την γυμναστική και παρέλυσε