Shutterstock
Shutterstock
WOMEN & SEX

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο οι γυναίκες μπορούν να έρθουν σε οργασμό, σύμφωνα με γιατρό


Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για όλους τους ανθρώπους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό.

Φυσικά, εξίσου σημαντικός με το σεξ είναι και ο οργασμός. Όσο καλή και αν είναι η ερωτική πράξη, τόσο καλή πρέπει να είναι και η κορύφωσή της.

Βέβαια, πολλές φορές, άνδρες και γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό ενώ απολαμβάνουν την ερωτική διέγερση και διαδικασία. 

Ωστόσο, αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί είτε με φυσικούς τρόπους είτε με την βοήθεια της επιστήμης, όταν και αν κριθεί απαραίτητο.

Όσον αφορά στις γυναίκες, ίσως πιστεύεις ότι ο οργασμός έρχεται μόνο με τη διείσδυση. Από ότι φαίνεται όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος για να κορυφώσεις, σύμφωνα με έρευνα γιατρού.

Shutterstock
Shutterstock

Σύμφωνα με την χειρούργο, ειδική στον καρκίνο του μαστού, Kristi Funk, μία στις τρεις γυναίκες μπορεί να έρθει σε οργασμό μόνο και μόνο με τον ερεθισμό των θηλών. 

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το χάδι στις θηλές κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, χωρίς καν τον ερεθισμό της κλειτορίδας, είναι ικανό να προκαλέσει οργασμό σε μια στις τρεις γυναίκες.

Οι θηλές αποτελούν μια από τις ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος. Η γιατρός συμβουλεύει τις γυναίκες να δείχνουν στους συντρόφους τους που βρίσκονται αυτές οι ζώνες ώστε να ασχοληθούν με τις θηλές τους λίγο περισσότερο.

Έρευνα έχει δείξει ότι ο ερεθισμός των θηλών και της κλειτορίδας ενεργοποιεί το ίδιο σημείο που εγκεφάλου.

shutterstock
shutterstock

Με λίγα λόγια, η γιατρός προτείνει ένα παιχνίδι με τις θηλές, ειδικά για τις γυναίκες που δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν.

Οι γυναίκες ξέρουν το σώμα τους και πού ερεθίζονται και θα πρέπει να ζητούν από τους συντρόφους τους να τις αγγίζουν εκεί, όπως τα αυτιά και στο λαιμό.

Ένα 20% των γυναικών δεν έχει ποτέ έρθει σε οργασμό, σύμφωνα με την ειδικό.

Σίγουρα, το ερωτικό παιχνίδι και ο ερεθισμός των ερωτογενών ζωνών μπορεί να βοηθήσει στην κορύφωσή τους.