Προετοιμασία για το αδυνάτισμα με το NEO XL-SDetox! | 0 bovary.gr
Προετοιμασία για το αδυνάτισμα με το NEO XL-SDetox! | 0 bovary.gr
17|04|2018 14:07
SHARE
XL-SDΕΤΟΧ

Προετοιμασία για το αδυνάτισμα με το NEO XL-SDetox!


Πόσες φορές έχουμε ακούσει ανθρώπους να παραπονιούνται ότι έχουν «αργό μεταβολισμό» ή ότι ο μεταβολισμός τους «έχει μπλοκάρει»;

Κατά την τελευταία δεκαετία, η επιστημονική πρόοδος έχει καθιερώσει μία συσχέτιση μεταξύ της παχυσαρκίας, της διαταραχής του μεταβολισμού και των μικροβίων του εντέρου.

Επιπλέον το οξειδωτικό στρες, από την μακροχρόνια έκθεση σε τοξίνες, λόγω της ανθυγιεινής διατροφής και των περιβαλλοντικών ρύπων, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το μεταβολισμό.

Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό η προετοιμασία για το αδυνάτισμα να ξεκινήσει με την αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του οργανισμού, υποστηρίζοντας, κατά αυτόν τον τρόπο, το μεταβολισμό και τη χλωρίδα του εντέρου, βοηθώντας έτσι το σώμα να λειτουργήσει σωστά ξανά.

Το XL-SDetox, το νέο προϊόν από τους δημιουργούς της σειράς XL-S Medical, υπόσχεται να γίνει ο πιο δελεαστικός τρόπος αποτοξίνωσης και προετοιμασίας για το αδυνάτισμα…

Πως το πετυχαίνει αυτό;

Καθαρίζει από τις τοξίνες και προστατεύει από την περαιτέρω συσσώρευση τους, χάρη στις επιδράσεις του στη λειτουργία του ήπατος και στο οξειδωτικό στρες1,2

Βελτιώνει το φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους3,4

Υποστηρίζει τη φυσιολογική πέψη και την εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας5

Το XL-SDetox περιέχει φυσικά ενεργά συστατικά, τα οποία έχουν αποδειχθεί κλινικά, ασφαλή και καλά ανεκτά.

Για να προετοιμαστείτε για το αδυνάτισμα, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα 8 ημερών, XL-SDetox. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος XL-SDetox, μπορείτε να συνεχίσετε με τα προϊόντα διαχείρισης βάρους της σειράς XL-S Medical.

Το XL-S Medical με φυσικό ενεργό συστατικό και κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά συνεχίζει να φέρνει απλές, καθημερινές γυναίκες πιο κοντά στο στόχο τους, βοηθώντας να χάσουν 3 φορές περισσότερο βάρος από ότι μόνο με δίαιτα.

Θυμηθείτε την επιτυχημένη πορεία της Δώρας, η οποία με το XL-S Medical έχασε 10 κιλά, μαζί με άλλες αληθινές ιστορίες στη σελίδα: https://www.facebook.com/XLSMedicalGreece

Ξεκίνα τώρα την προετοιμασία σου με το XL-SDetox και συνέχισε με το XL-S Medical, τον απόλυτο «σύμμαχό» μας στο αδυνάτισμα!