Shutterstock
Shutterstock
NOT THAT INTO YOU

Τα τρία σημάδια που δείχνουν ότι απλά δεν σε γουστάρει


Μην σοκάρεσαι! Συμβαίνει και αυτό.

Συχνά ξοδεύουμε χρόνο και φαιά ουσία, αναλύοντας τα πάντα σε μια σχέση. Ή στο αντικείμενο του πόθου μας που δεν είναι αλλά θα θέλαμε να είναι σχέση.

Καφέδες, ποτά, τηλέφωνα και text σε φίλες, (υπερ)αναλύοντας τα πάντα για εκείνον. Γιατί δεν στέλνει; Γιατί δεν απαντά; Και όλα τα γνωστά ερωτήματα!

Δυστυχώς, πολλές φορές ονειροβατούμε και πιστεύουμε ότι ο άλλος νιώθει όπως και μεις (και ειδικά αν την έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα). 

Δεν είναι όμως πάντα τόσο ρόδινα τα πράγματα. Μπορεί να συμβεί σε όλες μας. Αυτός που βγαίνουμε να μην μας θέλει και πολύ ή να μην θέλει ότι και εμείς.

Τα σημάδια είναι εκεί, υπάρχουν, μας τα στέλνει, απλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε ή αρνούμαστε να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε την πικρή αλήθεια.

Δεν χρειάζεται να επενδύεις χρόνο και ελπίδες όταν απλά έχεις βρει τον Mr. Wrong Guy!

Δες τι κάνει λοιπόν και δέξου ότι... απλά δεν σε γουστάρει και ήρθε η ώρα να την «κάνεις» με ελαφριά:

Shutterstock
Shutterstock

1. Είναι πολύ απασχολημένος για σένα

Τσατάρετε συχνά-πυκνά σε messenger, viber, text κτλ. και κανονίζετε να βγείτε. Περνάτε και οι δύο καλά και μετά συνεχίζεται να μιλάτε ευκαιριακά. Στη συνέχεια όμως λέει ότι είναι πολύασχολος και δεν τον έχεις ξαναδεί. Ωστόσο, συνεχίζεται να μιλάτε που και που. Και τότε ξεκινούν οι παραισθήσεις σου. Ότι του αρέσεις καθώς μιλάτε, σου στέλνει κτλ. Καμπανάκι! Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, βρίσκει τρόπο και χρόνο για να σε δει. 

Μπορεί να είναι δύσκολο να το δεχτείς, αλλά οι άνδρες που σου στέλνουν απλά ένα μήνυμα, πιθανόν να το κάνουν και με πολλές άλλες. Δεν σε θέλει πραγματικά, απλά παίζει! Δεν είναι κακό και αν σου αρέσει απλά να μιλάς, ok! Απλώς είναι χάσιμο χρόνου, ειδικά αν ψάχνεις κάτι πιο σοβαρό. 

Το γιατί το κάνει αυτό δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί να μην είναι σε φάση για κάτι περισσότερο ή απλά έτσι είναι. Το θέμα είσαι εσύ. Προφανώς και δεν είναι ο κατάλληλος για σένα. 

Ο σωστός άνδρας θα θέλει να σε δει και να περάσει χρόνο μαζί σου. Να σε μάθει. Αν βρίσκει δικαιολογίες για να σε αποφύγει, τότε πάμε παρακάτω!

shutterstock
shutterstock

2. Λέει ότι δεν θέλει σχέση

Σου ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι δεν ψάχνει σχέση ή κάτι σοβαρό. Μιλάτε, γελάτε, περνάτε καλά. Το πάει μόνο... αλλού το πράγμα και εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να τον αλλάξεις! Αμ δε! Αν ο άνδρας δεν θέλει κάτι δεν το κάνει. Απλά μπορεί να κλείσει τον διακόπτη «Συναίσθημα» και να είναι χαλαρά. Εσύ πάλι πιστεύεις ότι με τον καιρό θα τον κάνεις να σε δει αλλιώς. 

Αν θες να το παλέψεις, κάντο, αλλά να είσαι προετοιμασμένη! Αν δεν βγει, πέρνα καλά και move on!

shutterstock
shutterstock

3. Σου δίνει προσοχή μόνο μέσα στον κόσμο

Είστε όλοι μαζί έξω, μια παρέα. Τότε σε προσέχει, σου μιλάει, σου δίνει σημασία. Ποτέ όμως δεν σου λέει να βγείτε μόνοι σας. Μπορεί να σου στέλνει μηνύματα αλλά δεν σε πάει πουθενά. 

Μην αρχίσεις να τον δικαιολογείς και να βρίσκεις λόγους που δεν μπορεί ή δεν θέλει να σε δει. Είπαμε ότι αν θέλει να σε δει, θα το κάνει. Θα θέλει να βρεθείτε οι δύο σας. Θα σου απαντήσει ή αν σου πει να βγείτε και τελικά δεν γίνει ποτέ, πάρε τα χαμπάρια σου! 

Συνήθως οι γυναίκες ερωτεύονται με τα λόγια και όχι με τις πράξεις. Τα ωραία λόγια που τελικά δεν έχουν κάποιο αντίκρυσμα. Αν κάποιος δεν σε έχει προτεραιότητα από την αρχή, δεν θα σε κάνει ποτέ. 

Όσο δύσκολο και αν είναι, πάρτο απόφαση και προχωρά. Τότε θα αφήσεις χώρο για μια νέα γνωριμία που μπορεί να είναι ο Mr. Right!