6 τρόποι να δείχνεις νεότερη -Χωρίς μπότοξ | 0 bovary.gr
6 τρόποι να δείχνεις νεότερη -Χωρίς μπότοξ | 0 bovary.gr
30|09|2016 09:35
SHARE
ΝΕΟΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΤΟΞ

6 τρόποι να δείχνεις νεότερη -Χωρίς μπότοξ


Ποια γυναίκα δεν θέλει να δείχνει νεότερη; Να έχει φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς να βλέπει επάνω της τα σημάδια του χρόνου;

Ολες!

Γι' αυτό, άλλωστε, ξοδεύουμε εκατοντάδες ευρώ τον χρόνο σε κρέμες, σέρουμ και ορούς. Αρκετές, μάλιστα, από εμάς καταφεύγουν σε αισθητικές επεμβάσεις, θέλοντας να «κόψουν» τουλάχιστον 5 χρόνια από το πρόσωπό και το σώμα τους.

Βέβαια, υπάρχουμε και εμείς οι φοβιτσιάρες, που προτιμούμε να παραμείνουμε πιστές στις κρέμες μας.

Πέρα, όμως, από τις κρέμες, που είναι απαραίτητες, υπάρχουν ακόμα μερικά tips, που μπορούμε να ακολουθήσουμε και να δείχνουμε αναζωογονημένες, μένοντας μακριά από το μπότοξ και το νυστέρι.

Ας κοιμηθούμε περισσότερο

Στόχος είναι να κοιμόμαστε τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα, ώστε να κρατήσουμε μακριά τους μαύρους κύκλους -μας προσθέτουν τουλάχιστον 10 χρόνια!

Ωρα για νερό

Το έχουμε ακούσει αλλά το ξεχνάμε. Το νερό είναι πολύτιμο για την επιδερμίδα μας και αποτελεί σύμμαχός μας. Το αφυδατωμένο δέρμα ισούται με ζαρωμένο δέρμα.

Ψάρι και φρέσκα προϊόντα

Ας βάλουμε στο τραπέζι μας περισσότερο ψάρι και φρέσκα τρόφιμα. Γεμάτα αντιοξειδωτικά μας προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες. Τα λιπαρά ψάρια, δε, μας χαρίζουν μεγάλη δόση ωμέγα-3, που βοηθούν το δέρμα μας.

Λιγότερη ζάχαρη

Η ζάχαρη είναι τόσο κακή για το δέρμα, που δεν το φανταζόμαστε. Μπορεί να αποδυναμώσει το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Μακριά, μακριά από μπισκότα και γλυκά, λοιπόν.

Αλλαγή προϊόντων μακιγιάζ

Αν θέλουμε να δείχνουμε νεότερες, πρέπει να πετάξουμε οτιδήποτε σε μορφή πούδρας, καθώς τονίζουν τις γραμμές. Ευτυχώς, υπάρχουν κρεμώδη προϊόντα στην αγορά.

Ζήτω η ρετινόλη

Αυτό το παράγωγο της βιταμίνης Α βοηθά στην επιτάχυνση των διεργασιών στα κύτταρα και διεγείρει την ανάπτυξη του κολλαγόνου. Αυτό σημαίνει πως κάνει το δέρμα πιο ομοιόμορφο. Ας απευθυνθούμε στον δερματολόγο μας, λοιπόν.