Πατέρας και κόρη, Φωτογραφία: Bored Panda
Πατέρας και κόρη, Φωτογραφία: Bored Panda
ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ

Πατέρας και κόρη βγάζουν την ίδια φωτογραφία για 10 χρόνια -Ολα μένουν ίδια εκτός από ένα πράγμα


Οι γονείς είναι η πρώτη αγάπη στη ζωή των παιδιών. Αυτός ο σημαντικός δεσμός διδάσκει στο παιδί πως να αγαπάει, αλλά και πως να αγαπηθεί στο μέλλον.

Κάποιοι από αυτούς τους δεσμούς, όπως είναι ο δεσμός της κόρης με τον πατέρα της, είναι ιδιαίτερα δυνατοί και μπορούν να καθορίσουν την μετέπειτα ζωή του παιδιού.

Ακόμα και η πιο απαλλαγμένη από στερεότυπα γυναίκα θα το παραδεχτεί: η σχέση με τον μπαμπά είναι ξεχωριστή. Όχι επειδή η σχέση με τη μαμά δεν είναι εξίσου (ή και περισσότερο) κομβική για τη διαμόρφωση δεκάδων πτυχών της προσωπικότητάς της, αλλά επειδή ο μπαμπάς είναι ο πρώτος άντρας στη ζωή της.

Ένας πατέρας διδάσκει την κόρη του την σχέση της με το αντίθετο φύλο. Η σχέση τους παίζει σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική ωριμότητα του κοριτσιού.

Ο Φρόιντ πίστευε ότι αυτός ο δεσμός είναι επίσης ουσιαστικός για τον ερωτικό προσανατολισμό του παιδιού κατά την ενηλικίωση.

Χιλιάδες επιστημονικά άρθρα έχουν γραφτεί για τη σχέση πατέρα-κόρης και πόσο μοναδική είναι. Ο πρώτος μας έρωτας, ο παντοτινός μας ήρωας, ο μπαμπάς μας. Η σχέση αυτή είναι τόσο πολύτιμη.

Γνωρίστε λοιπόν την Τίφανι από την Κίνα, η οποία έβγαζε για δέκα χρόνια την ίδια φωτογραφία με τον πατέρα της. 

Από μωρό που ήταν, η μητέρα της κατέγραφε με την φωτογραφική μηχανή την τρυφερή στιγμή που ο μπαμπάς της την είχε στην αγκαλιά του. 

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά ο μπαμπάς με την κόρη συνεχίζουν να μοιράζονται την ίδια τρυφερή στιγμή. Να αγκαλιάζονται στον καναπέ και τα κατοικίδιά τους να είναι γύρω τους. 

Μόνο που η Τίφανι πια μεγάλωσε και έγινε μεγάλο κορίτσι. Αλλά η ανάγκη της για μια αγκαλιά από τον πατέρα της παρέμεινε απαράλλαχτη.  

2008

2013

2014

2015

2016

2017

2018