Shutterstock
Shutterstock
SUMMER NIGHTS

Freckling -Αυτή είναι η νέα μόδα για τις καλοκαιρινές ερωτικές περιπέτειες


Καλοκαίρι σημαίνει παραλία, ήλιος, κοκτέιλ και φυσικά summer love!

Είναι η εποχή που είσαι πιο χαλαρός και ξέγνοιαστος, γνωρίζεις κόσμο και ζεις το καλοκαιρινό ρομάντζο.

Είμαστε στο 2018 και έχουμε όνομα πλέον για τα πάντα. Ακόμα και τα καλοκαιρινά φλερτ έχουν πλέον ορισμό.

Φέτος, λοιπόν, το dating trend λέγεται freckling. Όλοι έχουμε ζήσει κάτι τέτοιο αλλά πλέον ξέρουμε πώς να το αποκαλούμε. 

Τι σημαίνει όμως freckling;

Freckling είναι όταν γνωρίζεις κάποιον και βγαίνεις μαζί του περνώντας τις μακριές, ζεστές καλοκαιρινές μέρες και νύχτες αλλά η ιστορία σας τελειώνει με τον ερχομό του φθινοπώρου. Όταν βάζεις τη ζακέτα και εξαφανίζονται οι φακίδες (freckles)!

Σου θυμίζει κάτι;

Shutterstock
Shutterstock

Είναι το αντίθετο της «cuffing season», δηλαδή τον χειμώνα που μπορεί πολλοί να θέλουν να είναι σε μια πιο σοβαρή σχέση ενώ το καλοκαίρι θέλουν να είναι ελεύθεροι για να ζήσουν την περιπέτεια.

Φυσικά, τα καλοκαιρινά φλερτ και οι «αγάπες» δεν είναι κάτι καινούργιο. Από το Grease του ‘50 τραγουδάμε το «Summer loving had me a blast, summer loving happened so fast»!

Το freckling είναι ένας ορισμός που εφηύρε το AskMen και έχει μια διαφορά. Δεν έχει δοθεί ένα τέλος στο summer romance σας.

shutterstock
shutterstock

Μπορείς να ζήσεις μια καλοκαιρινή περιπέτεια με κάποιον, αλλά δεν σημαίνει ότι θα εξαφανιστεί για πάντα από τη ζωή σου μόλις τελειώσει το καλοκαίρι. Μπορεί όλο το χειμώνα να σε παρακολουθεί στα social media και να επανεμφανιστεί με τις πρώτες ζέστες.

Το freckling είναι ενδεικτικό της μοντέρνας κουλτούρας των σχέσεων, καθώς υπάρχει μεγάλη ασάφεια ως προς τη φύση τους.

shutterstock
shutterstock

Είναι πολύ συνηθισμένο να αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού ή να έχεις σεξουαλική σχέση με κάποιον χωρίς να ξέρεις αν θέλει σοβαρή σχέση ή κάτι πιο χαλαρό.

Ζήσε τις χαλαρές και ευχάριστες περιπέτειες του καλοκαιριού αλλά μην ξεχνάς ότι μπορεί να εξαφανιστεί μαζί με τις φακίδες σου τον Σεπτέμβριο.