5 πράγματα που θεωρείς σέξι αλλά δεν είναι  | 0 bovary.gr
5 πράγματα που θεωρείς σέξι αλλά δεν είναι | 0 bovary.gr
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SEXY

5 πράγματα που θεωρείς σέξι αλλά δεν είναι


Δεν είναι δύσκολο να κατακτήσεις έναν άνδρα. Αρκεί αυτό που πραγματικά είσαι να είναι αυτό που θέλει κι εκείνος.

Η γοητεία δεν κρύβεται πίσω από υπερβολές, από “κόλπα”. Είναι η αλήθεια μας. Αυτή που εκπέμπεται από ένα ειλικρινές χαμόγελο, από μια αυθόρμητη κίνηση, από μια αφοπλιστική κουβέντα. Υπάρχουν στοιχεία στην γυναικεία συμπεριφορά που εκλαμβάνονται ως απωθητικά από το άλλο φύλο. Μεγάλη μερίδα γυναικών, πάλι, τα θεωρεί σεξύ.

  • Υπερβολικό άρωμα

Μπορεί να το φοράς είτε από συνήθεια, είτε για να καλύψεις την κακοσμία, είτε γιατί πιστεύεις ότι σαγηνεύει. Μέγα λάθος. Οι άνδρες το θεωρούν έως και ενοχλητικό!

  • Οι συνεχείς αναρτήσεις στα social media

Το κυνήγι των likes είναι αναπόφευκτο φαινόμενο μετά την εμφάνιση των social media στην καθημερινή μας ζωή. Αν πιστεύεις ότι το να γεμίζεις το προσωπικό σου προφίλ με αφιερώσεις, υπονοούμενα, φωτογραφίες που σχολιάζονται ποικιλοτρόπως από άνδρες είναι κάτι που θα του κινήσει το ενδιαφέρον, κάνεις λάθος.

  • Το να πίνεις πολύ

 Αν πίνεις νιώθοντας την ανάγκη να εντυπωσιάσεις, τότε, να ξέρεις ότι τον στόχο σου δεν θα τον επιτύχεις. Οι άνδρες δεν θέλουν στο πλευρό τους γυναίκες που δεν τηρούν το μέτρο όσο αφορά την εικόνα τους και βέβαια την υγεία τους.

  • Το να μιλάς σαν μωρό

 Πολλές γυναίκες θεωρούν sexy το να μιλούν σαν μικρό κοριτσάκι ή ... μωρό, με φράσεις έως και ακατανόητες. Κόψε αυτή την συνήθεια πριν είναι αργά.

  • Το υπερβολικό... μυστήριο

 Δεν λες πολλές κουβέντες, κρατάς μια μυστηριώδη στάση απέναντί του. Αυτό, όμως, κάποιες φορές καταντά κουραστικό. Είπαμε να μην είσαι τόσο αποκαλυπτική εξαρχής, αλλά μην τον παρακάνεις. Το φυσιολογικό είναι και το πιο θελκτικό.