Ενα ζευγάρι κάθεται δίπλα δίπλα, Φωτογραφία: Shutterstock/By Gorynvd
Ενα ζευγάρι κάθεται δίπλα δίπλα, Φωτογραφία: Shutterstock/By Gorynvd
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ασύμβατα ζευγάρια: Με αυτό το ζώδιο δεν πρέπει ποτέ να κάνεις σχέση


Αν ρωτήσετε έναν άντρα, ποια είναι η πιο συχνή ερώτηση που δέχεται από τις γυναίκες είναι τι ζώδιο είναι. 

Ναι, είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ψάχνουν στο διαδίκτυο να βρουν αν ταιριάζουν ζωδιακά με τον άντρα που μόλις γνώρισαν (εκτός κι αν έχουν γνωρίσει στο παρελθόν το ίδιο ζώδιο και ξέρουν από πρώτο χέρι τι θα περάσουν).

Συμβαίνει, μάλιστα, συχνά κάποιοι ζωδιακοί συνδυασμοί να είναι πιο ταιριαστοί από διάφορους άλλους.

Τι περίεργα παιχνίδια παίζουν τα άστρα στις σχέσεις των ανθρώπων;

Ενας γενικός κανόνας, που ανταποκρίνεται συχνά στην πραγματικότητα των διαπροσωπικών σχέσεων, είναι ότι τα απέναντι (πολικά) ζώδια έλκονται μεταξύ τους επειδή αλληλοσυμπληρώνονται.

Ετσι σχηματίζονται έξι ζευγάρια «πρώτης προτεραιότητας»: 

Κριός-Ζυγός 

Ταύρος-Σκορπιός 

Δίδυμοι-Τοξότης 

Καρκίνος-Αιγόκερως 

Λέων-Υδροχόος 

Ιχθύες-Παρθένος  

Απο την άλλη πλευρά υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι γενικά πιο δύσκολο να συνεργαστούν. Οι διαφορές τους είναι αγεφύρωτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνυπάρξουν μαζί. 

Οταν ο ένας θα συναντήσει τον άλλον, τότε θα καταλάβει πως θέλει πολλή δουλειά για να γεφυρωθεί το χάσμα. Σε κάθε περίπτωση είναι ζωδιακά ασύμβατοι.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους ιδιαίτερα χαρακτηριστικές περιπτώσεις «ασυμφωνίας», για διαφορετικούς βέβαια λόγους, θεωρούνται οι συνδυασμοί: 

Κριός με Καρκίνο 

Ο Κριός είναι γεννημένος πρωτοπόρος, είναι ο άνθρωπος που παίρνει πάντα τις καταστάσεις στα χέρια του πρώτος. Η εξωστρέφειά του μπορεί να γονατίσει άνθρωπο, ενώ το ίδιο ισχύει και για το πάθος με το οποίο επενδύει κάθε τομέα της ζωής του. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, ο Κριός δεν την παλεύει πάρα πολύ παρέα με τον Καρκίνο. Ο Καρκίνος δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί την απρόβλεπτη συμπεριφορά του Κριού. 

Ταύρος με Υδροχόο 

Οι ρομαντικοί Ταύροι είναι κάποιες φορές «too much» για τους πιο άνετους Υδροχόους. Ενας Ταύρος δεν μπορεί να κατανοήσει πώς ο Υδροχόος συνδυάζει τη λογική με την επαναστατικότητα και δεν μπορεί να αντέξει το πόσο open mind είναι ο Υδροχόος. 

Δίδυμος με Σκορπιό

Ο Διδυμος το έχει πάρει πιο χαλαρά, ενώ ο Σκορπιός θα απαιτεί αποκλειστικότητα και εμπιστοσύνη πριν καν έρθει το πρώτο φιλί. Η γοητεία του Διδύμου και η αδυναμία του Σκορπιού να τον κατακτήσει ολοκληρωτικά, θα βγάλει στον δεύτερο τον χειρότερο και πιο ζηλιάρη εαυτό του. Αν ο Δίδυμος ενδώσει, τότε θα είναι απολύτως κάτω από τον χειριστικό Σκορπιό.

Παρθένος με Ζυγό

Ο Ζυγός βλέπει τον κόσμο πιο ρομαντικά, ενώ ο Παρθένος κινείται στη ζωή του με γνώμονα την αυτοβελτίωση.  Ο Παρθένος θέλει σιγουριά, ενώ ο Ζυγός θέλει αυθορμητισμό και τα πράγματα να κυλούν αργά και όπου βγει. Αποτέλεσμα; Ο Παρθένος θα χάσει την υπομονή του και ο Ζυγός τη σεξουαλική του διάθεση.

Αιγόκερως με Τοξότη

Ο Τοξότης δεν θέλει πίεση και να του βάλεις πρόγραμμα. Ο Αιγόκερως, από την άλλη, δεν μπορεί να πάει ούτε για σουβλάκι χωρίς να το προγραμματίσει. Ο Τοξότης επομένως πιέζεται αφόρητα με το εμμονικό πρόγραμμα του Αιγόκερω και δεν μπορεί να τον διαχειριστεί. Ο Τοξότης έρχεται στη ζωή σου ξαφνικά και τα παρασύρει όλα σαν ανεμοστρόβιλος και ο Αιγόκερως δεν το θέλει αυτό με τίποτα. Θέλει την ησυχία του, την βολή του, το πρόγραμμά του. Ο Αιγόκερως είναι πραγματιστής και ο Τοξότης ονειροπόλος. 

Λέων με Ιχθύ

Ο Ιχθύς θα βαρεθεί με την μεγάλη ιδέα που έχει ο Λέων για τον εαυτό του, ενώ εκείνος θέλει να φιλοσοφήσουν τη ζωή.  Από την άλλη το λιοντάρι δε θα περνάει καλά με το πόσο καταθλιπτική μπορεί να γίνει η φάση του Ιχθύ. Ο ονειροπόλος Ιχθύς γοητεύει τον δυναμικό Λέοντα, αλλά όταν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται μυστηριώδη στα νερά του ψαριού, το Λιοντάρι δεν θα ανεχτεί να μην του απαντάνε στα μηνύματά του. 

Ωστόσο, όσο ασύμβατα και αν είναι δύο ζώδια μεταξύ τους μπορούν πάντα να βρουν ένα πεδίο μίνιμουμ συμφωνίας και σε κάποιες περιπτώσεις να ...αιφνιδιάσουν τους γύρω τους. 

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα ζώδια που απατούν πιο εύκολα το σύντροφό τους

Αυτά είναι τα ζώδια που φοβούνται πιο πολύ τη δέσμευση