Μια γυναίκα κοιτάει το κινητό της, Φωτογραφία: Shutterstock/By Likoper
Μια γυναίκα κοιτάει το κινητό της, Φωτογραφία: Shutterstock/By Likoper
01|10|2018 15:01
SHARE
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ

Πώς θα παρακολουθείς σειρές από το Netflix στο κινητό χωρίς ίντερνετ


Το Netflix, η δημοφιλέστερη ίσως συνδρομητική υπηρεσία streaming σειρών και ταινιών, έχει γίνει εθισμός για πολλούς.

Εχει μπει πλέον στην καθημερινότητα μας και αποτελεί μεγάλο μέρος της διασκέδασής μας. Μερικοί μάλιστα έχουν ξεχάσει τι θα πει κοινωνική ζωή. 

Ολοι και όλες λίγο πολύ κάναμε εγγραφή στο Netflix έστω για τον δωρεάν πρώτο μήνα και κολλήσαμε.  

Δεν θέλεις με τίποτα να σταματήσεις να βλέπεις τις ταινίες και τις σειρές που σου αρέσουν και οι περισσότεροι προτιμούν να μείνουν σπίτι και να παρακολουθήσουν σειρές στον υπολογιστή τους παρά να δουν μια ταινία στον κινηματογράφο.

Η εταιρεία πρόσθεσε μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν σειρές και ταινίες και να τις παρακολουθήσουν αργότερα, χωρίς απαραίτητα να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Eτσι οι συνδρομητές μπορούν να συνεχίσουν την προβολή αγαπημένων ταινιών ή επεισοδίων δημοφιλών σειρών ενώ ταξιδεύουν ή όταν βρίσκονται κάπου όπου δεν έχουν ίντερνετ. 

Shutterstock
Shutterstock

Αν λοιπόν κατεβάσεις την τελευταία εκδοχή του Netflix για iOS ή Android θα παρατηρήσεις ένα κουμπί download δίπλα σε πολλές από τις αγαπημένες σου σειρές.

«Download now to watch offline later» είναι η νέα επιλογή όλων των συνδρομητών ανεξάρτητα από το πρόγραμμα συνδρομής που έχουν επιλέξει, για tablet αλλά και smartphone με Android ή με iOS.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να δεις την αγαπημένη σειρά από το κινητό σου ακόμα κι όταν δεν είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. 

Διαβάστε επίσης: Έφηβος αθλητής παρακολουθούσε σειρές στο Netflix και παραλίγο να χάσει τον αγώνα -Τελικά κέρδισε το χρυσό