Shutterstock
Shutterstock
ΑΣΤΡΑ & ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που είναι περισσότερο χειριστικά με τον σύντροφό τους σε μια σχέση


Όλοι έχουμε γνωρίσει χειριστικούς ανθρώπους στη ζωή μας.

Ένας χειριστικός άνθρωπος (ειδικά σε μία σχέση), μπορεί να γίνει εφιάλτης.

Πώς ξέρουμε όμως πότε κάποιος είναι χειριστικός πριν μπούμε σε σχέση μαζί του;

Μπορούμε να το μαντέψουμε από το ζώδιό του! Κι όμως, τα ζώδια μπορούν να πουν πολλά για εμάς και τον χαρακτήρα μας.

Όλα τα ζώδια έχουν τα υπέρ και τα κατά τους, έτσι κάποια από αυτά περιλαμβάνουν ανθρώπους που είναι χειριστικοί με τους συντρόφους τους.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο Cindy Mckean, υπάρχουν 4 ζώδια που είναι πιο χειριστικά σε σχέση με τα υπόλοιπα απέναντι στους συντρόφους τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχουν την ικανότητα να χρησιμοποιούν τις λέξεις τους για να χειραγωγήσουν και να αλλάξουν το νόημα αυτών που θέλουν να περάσουν. Ξέρουν να χρησιμοποιούν τις λέξεις τόσο τέλεια που ακούγεται ότι λένε κάτι ενώ λένε κάτι άλλο. Είναι έξυπνοι με τα λόγια αλλά δεν ξέρουν ότι παραπλανούν. 

Shutterstock
Shutterstock

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι ικανός να χρησιμοποιήσει την γλώσσα για να διαστρεβλώσει μια ιστορία, αναφέρει η αστρολόγος Lisa Stardust, στο Bustle. Όταν τα λιοντάρια νιώθουν να απειλούνται ή από ανασφάλεια, χρησιμοποιούν τον βρυχηθμό τους για να αλλάξουν το αφήγημα, χρησιμοποιώντας την αδυναμία των άλλων να τους βοηθήσουν ώστε να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Ωστόσο, όταν μπαίνουν σε μια σχέση, οι Λέοντες χρειάζεται να μάθουν πώς να κάνουν χώρο για τις ανάγκες και την φωνή του συντρόφου τους. 

Shutterstock
Shutterstock

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί μπορεί να μην είναι το πιο συναισθηματικά εκφραστικό ζώδιο, που μπορεί να οδηγήσει στην σύγχυση τις σχέσεις. Έτσι, είναι ικανοί να είναι χειριστικοί μέσα από την σιωπή τους. Αν ψάχνουν να μπουν σε μια σχέση, υπάρχουν τρόποι να πολεμήσουν την χειριστική τους συμπεριφορά. 

Shutterstock
Shutterstock

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ενστικτώδεις, ειδικά στις σχέσεις. «Μπορεί να έχουν δυνατό ένστικτο του τι χρειάζονται οι άλλοι», αναφέρει η αστρολόγος Linda Furiate. Μπορούν εύκολα να ελέγξουν ή να χειραγωγήσουν τον σύντροφό τους στο να κάνουν αυτό που νιώθουν οι ίδιοι, σπάνια σκεπτόμενοι τις ανάγκες του άλλου». Μπορούν όμως να μάθουν να πηγαίνουν με το κύμα και να αφήσουν τον σύντροφό τους να είναι ανοιχτός για τις ανάγκες και τα συναισθήματά του.

Shutterstock
Shutterstock