Shutterstock
Shutterstock
SEX LIFE

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο το σεξ είναι καλύτερο στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου


Το σεξ είναι ένα από τα πιο απαραίτητα συστατικά σε μία σχέση.

Γι’ αυτό προσπαθούμε να το διατηρούμε και να το εμπλουτίζουμε κάθε φορά ώστε να μην βαρεθούμε αλλά και να διατηρήσουμε την ευχαρίστηση στην ερωτική μας ζωή.

Αυτό περιλαμβάνει και τα διάφορα μέρη που μπορούμε να κάνουμε σεξ με τον σύντροφό μας για να βάλουμε λίγο... πικάντικη γεύση στη ζωή μας.

Από ότι φαίνεται το σεξ είναι καλύτερο στα ξενοδοχεία!

Όχι, δεν είναι μόνο για τις διακοπές και τον μήνα του μέλλιτος. 

Σύμφωνα με έρευνα του 2018 του Hotel Tonight, οι μισοί Αμερικάνοι πιστεύουν ότι το σεξ είναι καλύτερο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Και δεν έχει να κάνει με τα φρεσκοπλυμένα σεντόνια που μοσχοβολάνε (μόνο!).

Η έρευνα βρήκε ότι υπάρχουν μερικοί καλοί λόγοι.

Shutterstock
Shutterstock

Ένας από αυτούς έχει να κάνει με τον παράγοντα του κάτι «νέου». Το να φύγεις από την κρεβατοκάμαρά σου και να πας κάπου αλλού είναι συναρπαστικό!

Κάτι που μεταφράζεται με περισσότερη δράση στο κρεβάτι. Άλλη έρευνα έδειξε ότι υπάρχει αύξηση της ντοπαμίνης στο σεξ σε ξενοδοχείο, αναφέρει η HuffPost.

Η ντοπαμίνη είναι ένα χημικό που μεταφέρει την ευχαρίστηση στον εγκέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι απελευθερώνεται όταν βιώνει πράγματα όπως το φαγητό ή το σεξ.

Ακόμη, ξενοδοχείο σημαίνει διακοπές, ξεκούραση και απόδραση από το άγχος της καθημερινότητας. Έτσι η όρεξη για ερωτική επαφή ανεβαίνει! 

Shutterstock
Shutterstock

Ακόμη, η ιδιωτικότητα του δωματίου προσφέρει άνεση και το κάνει πιο απολαυστικό. Είναι πολύ καλύτερα όταν ξέρεις ότι δεν θα σε ενοχλήσει κανείς!

Φυσικά, υπάρχουν και τα παράνομα ζευγάρια που καταφεύγουν στα ξενοδοχεία κάνοντας πιο πικάντικη και κρυφή την ερωτική τους ζωή.

Η αλλαγή παραστάσεων και κάνοντας κάτι έξω από το comfort zone μας, μπορεί να συνεισφέρει στην βελτίωση της ερωτικής μας ζωής.