Μητέρα φτιάχνει δύο γεύματα, Φωτογραφία: Josette Duran/facebook
Μητέρα φτιάχνει δύο γεύματα, Φωτογραφία: Josette Duran/facebook
VIRAL

Μητέρα ετοιμάζει καθημερινά διπλό κολατσιό για τον γιο της που το μοιράζεται κρυφά με έναν συμμαθητή του


Οταν ο γιος της τής ζήτησε και δεύτερο τοστ για το σχολείο, εκείνη παραξενεύτηκε. Λίγες ημέρες αργότερα κατάλαβε ότι το δεύτερο κολατσιό δεν ήταν για εκείνον.

Τα σχολικά γεύματα του γιου της ήταν η καθημερινή ρουτίνα για την Josette Duran από το Μεξικό. 

Ομως, κάποια στιγμή ο γιος της, Dylan, άρχισε να ζητάει και δεύτερο τοστ για το σχολείο. Στην αρχή η μητέρα παραξενεύτηκε και αναρωτήθηκε αν το φαγητό που του ετοίμαζε δεν ήταν αρκετό. 

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Dylan της εξήγησε ότι το δεύτερο κολατσιό του ήταν για τον συμμαθητή του, ο οποίος δεν είχε χρήματα και έτρωγε μόνο ένα μήλο στο σχολείο.

Η Josette Duran ένιωσε μεγάλη περηφάνεια και ικανοποίηση για τον γιο της και δημοσίευσε μια φωτογραφία με το κολατσιό που ετοίμασε για τα δύο αγόρια στο προφίλ της στο facebook. 

Δεν περίμενε όμως ότι κάτι τέτοιο θα συγκινούσε τόσο πολύ τον κόσμο. 

Δείτε εδώ:

H πράξη αυτής της μητέρας συγκίνησε πολλούς χρήστες του διαδικτύου και η ανάρτησή της στο facebook έγινε viral. Τα μηνύματα που δέχτηκε ήταν πάρα πολλά και ήταν κάτι που δεν το περίμενε. 

Λίγες ημέρες αργότερα έφτιαξε ένα βίντεο για να ευχαριστήσει τον κόσμο που της έγραφε τόσα μηνύματα συμπαράστασης. Οπως τόνισε η ίδια, δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Απλά έκανε το σωστό.

«Εκανα αυτό που έπρεπε και το αυτονόητο. Να βοηθήσω κάποιον που είχε ανάγκη. Αλλωστε αυτό μου έμαθε ο πατέρας μου από μικρή. Να βοηθώ όσο μπορώ. Αυτό να κάνετε κι εσείς. Εγώ δεν χρειάζομαι κάτι. Αν θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να το κάνετε στη γειτονιά σας» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Mια Ελληνίδα μαμά ετοιμάζει γεύματα -έργα τέχνης για να πάρει η κόρη της στο σχολείο

Aυτή η φωτογραφία προειδοποιεί κάθε γονέα για τον κίνδυνο που κρύβουν τα παιδικά τάπερ