«10 αλήθειες για το σεξ που έμαθα στην δεκαετία των 20» | 0 bovary.gr
«10 αλήθειες για το σεξ που έμαθα στην δεκαετία των 20» | 0 bovary.gr
SEX STORIES

«10 αλήθειες για το σεξ που έμαθα στην δεκαετία των 20»


Η σεξουαλική ζωή ξεκινά τις περισσότερες φορές από τα δύσκολα. Με στιγμές αμηχανίας, ανασφάλειες που γιγαντώνονται, με κακή διαχείριση των συναισθημάτων, ντροπή, ταμπού, φόβο. Η δεκαετία των 20 είναι σταθμός για την ερωτική σου ζωή.

Μπορεί να κουβαλά αναμνήσεις που σε κάνουν να ντρέπεσαι ή να πονάς αλλά και εμπειρίες διασκεδαστικές που θυμάσαι ακόμα και χαμογελάς. Όπως και να χει, παρακάτω ακολουθούν δέκα αλήθειες από μια γυναίκα που μόλις πέρασε στην επόμενη δεκαετία και μοιράζεται τα μαθήματα που πήρε. Πάρε ιδέες, αν διανύεις την υπέροχη δεκαετία των 20.

1) Δεν είναι τόσο εύκολο να φτάσεις σε οργασμό. Αν όμως δεν φτάσεις και ποτέ μπορεί αυτό να οφείλεται σε ψυχολογικούς παράγοντες. Να το κοιτάξεις.

2) Μην πιεις πολύ αλκοόλ θέλοντας να χαλαρώσεις για να κάνεις σεξ. Θα μειώσει τις επιδόσεις σου. Θα έχεις περισσότερο άγχος την επόμενη μέρα για το τί συνέβη τελικά το βράδυ και βέβαια δεν θα είσαι σίγουρη ότι το προφυλακτικό μπήκε και δεν έσπασε.

3) Μην κάνεις σεξ με πρώην σύντροφο φίλης σου ή με άνδρα που αρέσει σε φίλη σου. Υπάρχουν κι άλλοι άνδρες εκεί έξω. Μην ανακατεύεσαι ερωτικά με πρώην φίλων σου ή εχθρούς τους.

4) Αν ακούσεις «Μου αρέσεις, αλλά δεν έχω ξεπεράσει την πρώην μου», άλλαξε απλά δρόμο. Δεν θα σε θέλει ποτέ πραγματικά.

5) Αν ακούσεις «Μου αρέσει, είναι διαφορετικά μαζί σου» αλλά παίρνεις τηλέφωνα και δεν απαντάει ή δεν σε παίρνει πίσω ποτέ μετά το σεξ, φύγε μακριά.

6) Μην κάνεις στοματικό σεξ όταν έχεις ξηρό στόμα, ιδίως μετά από αλκοόλ. Πιες αρκετό νερό πριν.

7) Μην εμπιστεύεσαι κανέναν περίεργο που σου υπόσχεται ανέλιξη στην καριέρα σου και σου ζητά «Απλά ένα ποτό». Αυτό που θέλει είναι να καταλήξετε στο κρεβάτι.

8) Μην πας νηστική σε ερωτικό ραντεβού για ποτό. Απλά μην πας.

9) Βεβαιώσου ότι ο σύντροφός σου ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά το προφυλακτικό.

10) Απόλαυσε το σεξ χωρίς άγχος, κάνε πειραματισμούς, μην αγχώνεσαι αν κάτι πάει στραβά. Είναι απολύτως φυσιολογικό.