Λευκά σεντόνια, Φωτογραφία: Pexels
Λευκά σεντόνια, Φωτογραφία: Pexels
ITS SIMPLE

O λόγος για τον οποίο τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν πάντα λευκά σεντόνια


Ολοι μας έχουμε θαυμάσει τα δωμάτια των ξενοδοχείων πέντε αστέρων με τα εντυπωσιακά κρεβάτια που αποπνέουν έναν αέρα χαλάρωσης και πολυτέλειας. 

Όπως θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει, ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός είναι πάντα λευκός. Ολα τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν λευκά σεντόνια και πετσέτες και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι΄ αυτό.

Ενας από τους λόγους είναι ότι τα λευκά σεντόνια πλένονται ευκολότερα και φθείρονται πιο αργά. Επίσης, είναι γνωστό ότι το λευκό ταιριάζει με όλα και κάνει τη διακόσμηση του δωματίου πιο εύκολη.

Οι διακοσμητές τονίζουν ότι το λευκό χρώμα ισοδυναμεί με την ηρεμία. Ενα κρεβάτι είναι το σήμα κατατεθέν σε ένα υπνοδωμάτιο μιας και είναι το μεγαλύτερο αντικείμενο στο χώρο.

Ετσι, αν τα σεντόνια είναι έντονα, ο χώρος μπορεί να δείχνει φορτωμένος, πράγμα που δεν βοηθάει στη χαλάρωση. Και στα ξενοδοχεία ο κυριότερος στόχος είναι η ξεκούραση και η χαλάρωση. 

pexels
pexels

Ωστόσο, ο κυριότερος λόγος που τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν λευκά σεντόνια είναι γιατί λερώνονται πολύ εύκολα. Ναι, καλά διαβάσατε. 

Τα λευκά σεντόνα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τα ξενοδοχεία να αποδείξουν ότι η καθαριότητα είναι η προτεραιότητά τους.

Οι πελάτες ενός ξενοδοχείου δεν θα ήθελαν με τίποτα να ξαπλώνουν σε σεντόνια που κρύβουν τους λεκέδες και έτσι τα λευκά σεντόνια είναι το ιδανικό χρώμα που φαίνονται αν είναι καθαρά. 

Τα λευκά σεντόνια μπορούν να πλυθούν σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες και όλα τα μικρόβια να εξοντωθούν. 

Τα λευκά σεντόνια σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου δημιουργούν μια απαράμιλλη αίσθηση καθαριότητας, κάτι που αναζητά ο πελάτης. 

Pexels
Pexels