Γιατί τα ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού κάνουν καλύτερο σεξ | 0 bovary.gr
Γιατί τα ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού κάνουν καλύτερο σεξ | 0 bovary.gr
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞ

Γιατί τα ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού κάνουν καλύτερο σεξ


Aν ο σύντροφός σας είναι πολύτιμος βοηθός στις δουλειές του σπιτιού, τότε η ερωτική σας ζωή πιθανόν να σας χαρίσει μεγαλύτερες συγκινήσεις σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα.

Συγκεκριμένα η μελέτη έδειξε ότι κατά μέσο όρο τα ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού απολαμβάνουν συχνότερα και πιο απολαυστικά σεξ.Για την διεξαγωγή της έρευνας επιστρατεύτηκαν 1.338 ζευγάρια γερμανικής υπηκοότητας και χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες: στα ζευγάρια που μοιράζονταν τις δουλειές του σπιτιού από κοινού και στα ζευγάρια που δεν είχαν καμία συνεργασία μεταξύ τους για την καθαριότητά του.
 

Παρατηρήθηκε ότι τα ζευγάρια που μοιράζονταν τις δουλειές του σπιτιού είχαν καλύτερη αντίληψη για την ισότητα των δύο φύλων. Η σεξουαλική τους ζωή ήταν πιο ενεργή και το απολάμβαναν περισσότερο. Ο Dr Μatt Johnson σημείωσε ότι σε κάθε σχέση, το ποσοστό των δουλειών του σπιτιού που ο κάθε άνδρας διεκπεραιώνει είναι ανάλογο της σχέσης που έχει διαμορφωθεί μεταξύ των συντρόφων και των προσδοκιών που έχει ο ένας από τον άλλον.