Φωτογραφία: Shutterstock/By Joshua Resnick
Φωτογραφία: Shutterstock/By Joshua Resnick
ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Αυτό το εύκολο και απλό τέχνασμα θα σας αποκαλύψει αν αρέσετε σε κάποιον ή όχι


Πώς μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει αν αρέσει σε έναν άνδρα; Οι ερευνητές βρήκαν την απάντηση. 

Είναι το κύριο ερώτημα που έχουν πολλές γυναίκες όταν ξεκινούν μια νέα γνωριμία με έναν άνδρα. «Του αρέσω;», «με βρίσκει ελκυστική;», «πως θα καταλάβω αν πραγματικά με θέλει;».

Έχεις βγει μαζί του μερικά ραντεβού, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα. Δεν θέλεις να κάνεις το ίδιο λάθος. Δεν θέλεις για ακόμη μία φορά να διαβάσεις λάθος τα σημάδια.

Πώς θα είσαι σίγουρη ότι του αρέσεις και ότι σε βλέπει ερωτικά;

Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν αρέσεις σε έναν άνδρα ή όχι, αφού η συμπεριφορά στην πραγματική ζωή και στα social media μπορεί πραγματικά να σε μπερδέψει. 

Τα καλά νέα είναι πως οι ερευνητές βρήκαν ένα απλό και εύκολο τέχνασμα για να ξέρεις αν σε βρίσκει γοητευτική.

Shutterstock
Shutterstock

Ερευνες έδειξαν ότι οι άνδρες που βρίσκουν ελκυστική μια γυναίκα αλλάζουν τον τόνο της φωνής τους

Οι επιστήμονες μελέτησαν την ηχογράφηση της φωνής 200 ανδρών και γυναικών. Έβγαλαν το συμπέρασμα πως ειδικά οι άνδρες έχουν την τάση να χαμηλώνουν τον τόνο της φωνής τους όταν βρίσκονται μπροστά σε μια γυναίκα που τους ενδιαφέρει ερωτικά.

Οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσέξεις τον τρόπο που σου μιλάει. Σύμφωνα με την έρευνα που έκαναν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Liverpool στην Αγγλία ο τόνος της φωνής ενός άνδρα μπορεί να δείξει αν τον ενδιαφέρει μια γυναίκα ή όχι.

Διαβάστε επίσης: She's the one: Πότε ένας άνδρας νιώθει ότι η γυναίκα που γνώρισε είναι η μία και μοναδική -Ποια είναι τα γνωρίσματά της

Τα 9 σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου ακόμα κι αν δεν το λέει

Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε θέλει -Για να μη χάνεις το χρόνο σου