Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
19|07|2019 10:40
SHARE
DUPHALAC

Απελευθερωθείτε από τη δυσκοιλιότητα -Νιώστε ανάλαφρα κάθε μέρα


Eμείς οι γυναίκες, καλούμαστε να παίξουμε καθημερινά πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Είμαστε εργαζόμενες, μητέρες, σύντροφοι και φίλες.

Zoύμε σε μια καθημερινότητα που τρέχει και απαιτεί το 100% των αντοχών μας. Αναλαμβάνουμε ευθύνες, περνάμε ατέλειωτες ώρες εκτός σπιτιού σε υποχρεώσεις και παράλληλα, προσπαθούμε να διοχετεύουμε το πιο θετικό κομμάτι της ενέργειάς μας στους ανθρώπους της ζωής μας.
Το σώμα, όμως, χρειάζεται ανάσα, χαλάρωση, «αποσυμπίεση». Δεν είναι λίγες οι φορές που η μέρα κάνει φινάλε με ένα αίσθημα εξάντλησης. Ένα αίσθημα δυσφορίας.

Αυτό ακριβώς το αίσθημα που νιώθεις όταν δεν επισκέπτεσαι την τουαλέτα όσο συχνά θα έπρεπε (και θα ήθελες). Είτε γιατί οι ρυθμοί της ζωής σου είναι έντονοι και τρέχεις από το ένα μέρος στο άλλο, είτε γιατί η διατροφή σου δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, είτε γιατί είσαι έγκυος -ή και σε κάποιες περιπτώσεις, επειδή οι αλλαγές στο ωράριό σου (βάρδιες οι λεγόμενες) μπερδεύουν τις βιολογικές σου ανάγκες.

Η δυσκοιλιότητα είναι μέρος της καθημερινότητας εκατομμυρίων γυναικών. Καταστρέφει ωραίες στιγμές, οδηγεί στην απομόνωση και στην έλλειψη διάθεσης για κάθε δραστηριότητα, αλλάζει την εμφάνισή μας, υποβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς μας στο σύνολό της. 
Λένε ότι όταν μπορείς να προσδιορίσεις με ακρίβεια το πρόβλημα, είσαι πολύ κοντά στη λύση του. Στο πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, η λύση είναι εδώ και έχει όνομα: ονομάζεται Duphalac

Αν, μέχρι πρότινος, ένιωθες ότι ο πιο ανάλαφρός σου εαυτός ζούσε μόνο σε ένα μακρινό όνειρο, το Duphalac είναι εδώ για να φέρει ξανά ελευθερία στο σώμα σου. Να είσαι δίπλα σε αυτούς που αγαπάς νιώθοντας ηρεμία και άνεση και να φορέσεις το ρούχο που τόσο επιθυμούσες -αλλά το φούσκωμα καθιστούσε κάτι τέτοιο αδύνατο.

Το Duphalac είναι ένα σιρόπι με ήπια δράση και υπέροχη γεύση, που βρίσκεις σε κάθε φαρμακείο, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και θα γίνει ο σύμμαχός σου (δικός σου αλλά και όλης της οικογένειας, από το μωρό* μέχρι και τη γιαγιά) στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.

Το Duphalac προσφέρει διπλή δράση: 
Με την δραστική ουσία λακτουλόζη, ανακουφίζεσαι από τη δυσκοιλιότητα καθώς η επίσκεψη στην τουαλέτα γίνεται πιο εύκολη…και δεν είναι μόνο αυτό! Ως πρεβιοτική ουσία, η λακτουλόζη, ενισχύει την ανάπτυξη βακτηρίων που προάγουν την καλή κατάσταση της υγείας, οδηγώντας την εντερική χλωρίδα σε ισορροπία. Έτσι η διάθεσή σου ανεβαίνει ξανά. Το πρήξιμο, ο εκνευρισμός, η κακή σωματική και ψυχική διάθεση γίνονται παρελθόν.

 

 

Κι επειδή οι διακοπές σου είναι καθ' οδόν και δεν θέλεις τίποτα να σου τις χαλάσει, έφτασε στα φαρμακεία και το Duphafruit, ο σύμμαχός σου για τα ταξίδια ή το γραφείο.
Το Duphafruit, έρχεται σε φακελάκια με έτοιμο σιρόπι να το πιείς και έχει υπέροχη γεύση δαμάσκηνο. Αντιμετωπίζει τη δυσκοιλιότητα ακόμη και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον. Και για το μόνο που θα έχεις να ανησυχείς, είναι το μαύρισμά σου.

      

 

Να θυμάστε ότι η καλή υγεία του εντέρου είναι αποτέλεσμα ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Για την φυσική αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, το Duphalac συστήνει: την καθημερινή κατανάλωση τροφών με φυτικές ίνες και υγρών σε αφθονία, την τακτική άσκηση, τον περιορισμό της κατανάλωσης τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος και ζάχαρη και την επίσκεψη στην τουαλέτα πάντα σε προτεραιότητα. 

Α-01754