Νιώσε σέξι μόνη σου στο σπίτι σου με 5 τρόπους | 0 bovary.gr
Νιώσε σέξι μόνη σου στο σπίτι σου με 5 τρόπους | 0 bovary.gr
HOME ALONE

Νιώσε σέξι μόνη σου στο σπίτι σου με 5 τρόπους


Ξέρεις πολύ καλά τι θα σε κάνει να νιώσεις sexy και μην περιμένεις επιβεβαίωση ότι είσαι (ακούστηκε λίγο cliche αλλά είναι η αλήθεια) . Απλά πίστεψέ το και οι άλλοι θα το εισπράξουν. Αν πάλι η διάθεσή σου τον τελευταίο καιρό δεν σε κάνει να νιώθεις θηλυκή και θελκτική, δες τα πράγματα αλλιώς και λάβε δράση. Μόνη σου. Στο σπίτι σου. Σου δίνουμε πέντε ιδέες για να κάνεις το βράδυ σου ατμοσφαιρικό. Ο εαυτός σου, η καλύτερή σου παρέα.

1) Φρόντισε τα άκρα σου με ένα ποτήρι κρασί: Μην βιαστείς να πεις «Ναι, άλλη όρεξη δεν είχα». Αξίζει να την βρεις. Κάνε manicure και pedicure απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου ποτό, με χαλαρωτική μουσική. Να θυμάσαι ότι η περιπέτεια σε περιμένει στην επόμενη γωνία. Επιβάλλεται να σε βρει περιποιημένη.

2) «Παίξε» με τα πιο sexy κομμάτια της ντουλάπας σου: Τι θα πει «Μα κανείς δεν με βλέπει;». Σε βλέπεις εσύ κι αυτό αρκεί. Άσε που ο πειραματισμός θα σου δώσει στιλιστικές ιδέες για επόμενη έξοδό σου.

3) Πειραματίσου με τα μαλλιά σου: Κάνε ένα χτένισμα που δεν έχεις ξαναδεί. Δες τον εαυτό σου στον καθρέπτη όπως δεν τον έχεις ξαναδεί. Αποφάσισε αν τελικά το look που τώρα έχεις σε κάνει να νιώθεις καλά με την εικόνα σου.

4) Κοιμήσου με sexy εσώρουχα: Δεν υπάρχει κάτι πιο απελευθερωτικό για μια γυναίκα μέσα στο σπίτι. Και επαλαμβάνουμε, μην περιμένεις από κανέναν άνδρα να σου πει πόσο σου πηγαίνουν. Όποιες κι αν είναι οι αναλογίες σου, σου πηγαίνουν. Τελεία.

5) Μαγείρεψε με εσώρουχα και ψηλοτάκουνα: Όχι μόνο θα δεις την κουζίνα σου με άλλο μάτι – αν βαριέσαι το μαγείρεμα- αλλά θα νιώσεις για λίγο ηρωίδα ερωτικής ταινίας. Αν πάλι σου φαίνεται αστείο να κυκλοφορείς έτσι μέσα στην κουζίνα, γέλα. Και αυτό θα είναι μια κατάκτηση. Θα έχεις βγει από την βαρεμάρα σου.