Έκανα vaser shape και μέσα σε μισή ώρα έχασα πόντους από την κοιλιά και τους μηρούς | 0 bovary.gr
Έκανα vaser shape και μέσα σε μισή ώρα έχασα πόντους από την κοιλιά και τους μηρούς | 0 bovary.gr
24|07|2019 11:29
SHARE
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Έκανα vaser shape και μέσα σε μισή ώρα έχασα πόντους από την κοιλιά και τους μηρούς


Τα 3 κιλά που ζορίζουν το τζιν ή -τώρα στις διακοπές- το σορτσάκι είναι και τα πιο δύσκολα να χαθούν. 

Τα σημεία στα οποία το παντελόνι «δυσκολεύεται», είναι αυτά όπου συσσωρεύεται περισσότερο λίπος. To αποτέλεσμα είναι το τοπικό πάχος να κάνει κατάληψη στην κοιλιά και τους μηρούς. Έχουμε δοκιμάσει σωστή διατροφή και γυμναστική, αλλά ας μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Τα ανεπιθύμητα λιποκύτταρα δεν φεύγουν τόσο απλά. 
Μπορούν όμως να καταστραφούν. 
Όταν αποφάσισα να δοκιμάσω το vaser shape, το μοναδικό μηχάνημα στην Ελλάδα που έχει σε αποκλειστικότητα ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης, είχα τη διαβεβαίωση από τον ίδιο τον γιατρό (που έχει τη φήμη ότι δεν μπορεί να πει ψέμματα) ότι αυτός ο μοναδικός στην Ελλάδα λιποκαταστροφέας, έχει απίστευτα αποτελέσματα. Καταστρέφει επιλεκτικά τα αντιαισθητικά αποθέματα λίπους, δίνοντας καλύτερο περίγραμμα σώματος. 

Το ραντεβού ήταν για τις 5.30 το απόγευμα και αφού όλοι με διαβεβαίωσαν ότι όχι μόνο δεν είναι επώδυνη η θεραπεία αλλά θα τη βρω ευχάριστη, ξάπλωσα στο σούπερ στρώμα νερού -έχοντας πρώτα μετρήσει τους πόντους με μια μεζούρα σε κοιλιά και μηρούς.

Η Εύη ξεκίνησε αρχικά διαδικασία αποστράγγισης της λέμφου με τη βοήθεια ειδικής κεφαλής. Αυτή η κεφαλή όταν έρχεται σε επαφή με το σώμα έχει την αίσθηση μικρής βεντούζας και αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να βελτιώνει το κυκλοφορικό (τόσο του αγγειακού όσο και του λεμφικού συστήματος). Επομένως μετά τη θεραπεία με το vaser shape, το περιεχόμενο των λιποκυττάρων και τα υπολείμματα των κυτταρικών μεμβρανών θα αποβληθούν από τον οργανισμό πολύ πιο εύκολα. 
Πριν ξεκινήσουμε τη θεραπεία με το Vaser Shape το μόνο που μπαίνει πάνω στο σώμα είναι ένα ελαφρρύ λάδι. Η μέθοδος είναι μη επεμβατική, μη χειρουργική, δίχως ανεπιθύμητες ενέργειες.

Τι ένιωσα κάνοντας Vaser Shape

Κατ’ αρχάς, μια εκπληκτικά ευχάριστη αίσθηση μασάζ από μία κεφαλή που γλιστράει απαλά πάνω στο δέρμα. Η κεφαλή -που ζεσταίνει το δέρμα- επικεντρώνει τη δράση της στον ιστό που είναι υπό θεραπεία, αφήνοντας άθικτες τις γειτονικές δομές, όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα και τον συνδετικό ιστό. 


Μικροφυσαλίδες αέρα μπαίνουν -με τη βοήθεια των υπερήχων- μέσα στα λιποκύτταρα, αυξάνοντας έτσι την ενδολιποκυτταρική πίεση, με αποτέλεσμα να διασπώνται οι κυτταρικές μεμβράνες. Αυτό σημαίνει ότι τα λιποκύτταρα καταστρέφονται και το περιεχόμενό τους (κυρίως γλυκερολη και ελεύθερα λιπαρά οξέα) μεταφέρεται μέσω του αγγειακού και λεμφικού συστήματος, όπου και αποβάλλεται από τα ούρα. 

Το αποτέλεσμα
Οκ, δεν θα σας το κρύψω. Εντυπωσιάστηκα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αφού η μέτρηση της κοιλιάς ήταν τρεις πόντους κάτω και η μέτρηση των μοιρών 2. Αυτό θεωρείται ανέφικτο για οποιαδήποτε άλλη μη επεμβατική μέθοδο. Το δέρμα μου ήταν σαφώς πιο βελτιωμένο και η όψη του πιο λεία. Χωρίς να κάνω μεγάλες δηλώσεις, μάλλον το τέλος του καλοκαιριού θα με βρει χωρίς τοπικό πάχος. 

Το Vaser Shape καλό είναι να συνδυαστεί με μέτρια σωματική δραστηριότητα μετά από κάθε θεραπεία αφού ευνοεί την αποβολή των αποβλήτων. Σωστή διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και πολύ (2-3 λίτρα) νερό.

Τι πετυχαίνει

Μείωση τοπικού πάχους
Μείωση 2-6 πόντων στα σημεία που επιθυμούμε ανά συνεδρία
Μείωση αριθμού λιποκυττάρων (καταστροφή) και όχι απλή συρρίκνωση τους
Άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα
Λιπογλυπτική σώματος – Βελτίωση περιγράμματο
Μείωση – βελτίωση κυτταρίτιδας (Βελτίωση της λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
Αύξηση της θερμοκρασίας του συνδετικού ιστού, καταστροφή λιποκυττάρων – ανακατανομή λίπους, αύξηση τοπικής κυκλοφορίας του αίματος)
Πλεονεκτήματα του Vaser Shape
Μέθοδος ασφαλής, μη επεμβατική, ανώδυνη επιλεκτική και μακράς διάρκειας.